an online Instagram web viewer

#elephant medias

Photos

В этой стране ну очень много того, что хочется сфотографировать-  камеру убирать некогда! Поэтому объединю в категории. Это- зоопарки. Хотя, нет - это скорее заповедники. Сайгон и Далат.  Животные ( не хищники) не сидят в клетках, их можно спокойно гладить и кормить. На слонах- кататься. Но стоит начать кормить одного и выбегут все😁 От оленей не оторваться- трутся об ноги, как коты😍 
Сколько змей на третьем фото насчитаете?😂
#vietnam #zoo #bamby #elephant #saigon #dalat #vscogram #vsco #animalsco
В этой стране ну очень много того, что хочется сфотографировать- камеру убирать некогда! Поэтому объединю в категории. Это- зоопарки. Хотя, нет - это скорее заповедники. Сайгон и Далат. Животные ( не хищники) не сидят в клетках, их можно спокойно гладить и кормить. На слонах- кататься. Но стоит начать кормить одного и выбегут все😁 От оленей не оторваться- трутся об ноги, как коты😍 Сколько змей на третьем фото насчитаете?😂 #vietnam  #zoo  #bamby  #elephant  #saigon  #dalat  #vscogram  #vsco  #animalsco 
Logro desbloqueado: dibujar con la Olivia en brazos ✨ 
Buenas noches 💛. .
.
.
#ilustracion #ilustraciondigital #ilustracioninfantil #cuadrosinfantiles #cute #digitalart #digitaldraw #childrenillustration #diseñoinfantil #elefante #elephant #globos #buenasnoches
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear 
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear 
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear 
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear 
I would do this everyday if I could 🐘🌴💦 #elephant #mudbath #become #beautifullife 16/08/17 #thailand #chiangmai #elephant #elephantjunglesanctuary
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear 
New #linocut block ready for carving #elephant #brooklynartist #nycart
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest.. Rp. 110.000 Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear 
I made this 2yrs ago #tbt 🐘
#love #jewelry #accessories #elephant #bracelets #fashion #style #tassels
Playera #elephant #steampunk disponible este fin en @bazarfusion @capitalchilango @coljuarezcdmx #londres37#zonarosa #playerasoriginales #playerasokasoka #hechoenmexico #cdmx🇲🇽 #gayboy #madeinmexico #modamasculina #modahombre #modaurbana
Doubletap if you like! :) Credit:
#ElephantFanWorld

#Elephant #Elephantlove #Elephantlovers
A happy boy who appreciates handmade, and knows his 'materials', 'quality' & good design!
😁 ❤ 💜 💛 💚 💙 Aunty Lynda loves little boys like you heeheehee! Biggest thanks to your mummy for buying these for you and sharing this photo!
www.littleoddforest.com
.
.
#littleoddforest #gnome #happycustomers #customerphoto #customerreview #sgdesign #happycustomer #elephant #customerraves #happyshopper #happyshoppers #handmade #designedinsg #sgbrand #singapore #etsy #kidultfashion #kidsbag #kidsslingbag #veganmerchandise #fabricgoods
A happy boy who appreciates handmade, and knows his 'materials', 'quality' & good design! 😁 ❤ 💜 💛 💚 💙 Aunty Lynda loves little boys like you heeheehee! Biggest thanks to your mummy for buying these for you and sharing this photo! www.littleoddforest.com . . #littleoddforest  #gnome  #happycustomers  #customerphoto  #customerreview  #sgdesign  #happycustomer  #elephant  #customerraves  #happyshopper  #happyshoppers  #handmade  #designedinsg  #sgbrand  #singapore  #etsy  #kidultfashion  #kidsbag  #kidsslingbag  #veganmerchandise  #fabricgoods 
#watchme #areedy#kiibru#squishyfun#squishy#cow#elephant 
_
All prices should be on my @ilovesquishies803_instock page! In anything is missing let me know 💝
Como el ser humano puede ser tan salvaje una y otra vez...Porque no dejemos que la belleza se oculte bajo excusas ni miedos...Porque no se pierda la libertad y el respeto. Arriba Barcelona #noconcibotantamaldad #menudosusto #miedo #gratitud #tristezayrespeto #promesascumplidas #vivirhoy #elephant #redestejidasparaproteger #amigossanos #peropodriamoshabersidocualquiera #tomorrowisntpromised #nodejesparamañanaloquepuedashacerhoy #live
Cord Tie (Character)
Price : Php 35 each

For inquiries and orders, you may reach us at:
Globe :  0917 2477255
Smart :  0920 9691426
Email :  typifygiftshop@gmail.com
FB page : facebook.com/typifygifts
Instagram : @typifygiftshop

#cordtie #character #hellokitty #mymelody #baymax #ironman #elephant #doraemon #spongebob #minniemouse #donaldduck #daisyduck
The Patch of Heaven Gardens conference room is rather unique as in one-of-a-kind! The table and desk are from Indonesia with shadow box hand carvings depicting bucolic village scenes. Each chair is also hand carved. Note the Gardens of Miami book issued by the Villagers on the table top. Our garden is featured in it and the book is available online from the Villagers. The hand carved wooden elephant sculpture in the center table area is also exceptional. Enlarge each picture to see all the interesting items collected over the years. The conference room is included in the Chocolate Tasting tour scheduled for Sept 16 at 4:00. Reservations thru Cao Chocolates of Miami.  #conference #meeting #tapestry #woodcarving #history #eagle #bali #patchofheavengardens #indonesia #caochocolates #miami #southflorida #beautiful #eccentric #tabletop #desk #handcarved #village ##villagers #gardensofmiami #garden #elephant #sculpture
The Patch of Heaven Gardens conference room is rather unique as in one-of-a-kind! The table and desk are from Indonesia with shadow box hand carvings depicting bucolic village scenes. Each chair is also hand carved. Note the Gardens of Miami book issued by the Villagers on the table top. Our garden is featured in it and the book is available online from the Villagers. The hand carved wooden elephant sculpture in the center table area is also exceptional. Enlarge each picture to see all the interesting items collected over the years. The conference room is included in the Chocolate Tasting tour scheduled for Sept 16 at 4:00. Reservations thru Cao Chocolates of Miami. #conference  #meeting  #tapestry  #woodcarving  #history  #eagle  #bali  #patchofheavengardens  #indonesia  #caochocolates  #miami  #southflorida  #beautiful  #eccentric  #tabletop  #desk  #handcarved  #village  ##villagers  #gardensofmiami  #garden  #elephant  #sculpture 
Here is the next progression! Next shared shot will be the final :) #excited #elephant #wildlife #savetheelephants #respect #art #painting #artist #appreciation #love
You can't waitttt for nap time and soon as they are out all you want to do is pick them up and hold them!! 💤 .
.
.
#brandrep #brandrepsearch #brandrepfeatures #babiesofinstagram #babyootd #babyfashion #bowsforbabies #babystyle #babyphotography #babymodel #babymodelsearch #brandreppin #cutekidsclub #kidsfashion #babygirl #instababy #naptime #elephant #sweetdreams #sleepybaby
Decorative Figurines Elephant with Diamond #decor #officedecor #homedecor #elephant #gift #lucky #interior
Elephant love ❤️🐘❤️
#elephant #dailyelephant #elephantlove
Mini fashion rule #38: Every kid should own a beyond-fabulous print, like these hello-I'm-here animal pieces from @pinkchickenny. 🐘🐘🐘Shop them now--link in bio 👉🏻 📸: @elenyxo
Mini fashion rule #38 : Every kid should own a beyond-fabulous print, like these hello-I'm-here animal pieces from @pinkchickenny. 🐘🐘🐘Shop them now--link in bio 👉🏻 📸: @elenyxo
Let's take a picture "like the broken family we are" 😂 #cincinnatizoo #zoo #fiona #celebrity #flamingos #cousins #family #bear #polarbear #elephant #brokenfamily @chasity.13
Happy #TBT All!  I know I've been MIA for awhile - life has gotten in the way of my Paper Play Time... So here's a throwback to my Very First paper piece!  And, slowly but surely, I'm working on something very exciting for the end of August! 🐭
Happy #TBT  All! I know I've been MIA for awhile - life has gotten in the way of my Paper Play Time... So here's a throwback to my Very First paper piece! And, slowly but surely, I'm working on something very exciting for the end of August! 🐭
Love this view 💛 #saveelephants #elephant #travel #thailand
@marigoroundtheglobe🐘💚🎥
One of our favorite days on this trip so far. We got to spend half a day elephanting around with these cuties. We tried to capture our best moments on camera and if you want to watch us, check my profile for the link to our YouTube channel. .
.
.
🐘💚🎥
Um dos nossos dias preferidos nessa viagem pela Ásia até então. Passamos metade de um dia brincando de ser elefantes com esses fofos. Tentando capturar os melhores momentos com a câmera, e se você quiser assistir, procura o link pro nosso canal no meu perfil. 😍😃🐾🐺👫Tag your friends Double Tap to LIKE 💕
Thank you ! ♥♥♥
#elephant #elephants
#elephantbar #elephanttattoo #elephantman #elephantlove #elephantride #elephantprint
#elephantlover #elephantpants #elephantseals #elephantrock #elephantcamp #elephantarmy
@marigoroundtheglobe🐘💚🎥 One of our favorite days on this trip so far. We got to spend half a day elephanting around with these cuties. We tried to capture our best moments on camera and if you want to watch us, check my profile for the link to our YouTube channel. . . . 🐘💚🎥 Um dos nossos dias preferidos nessa viagem pela Ásia até então. Passamos metade de um dia brincando de ser elefantes com esses fofos. Tentando capturar os melhores momentos com a câmera, e se você quiser assistir, procura o link pro nosso canal no meu perfil. 😍😃🐾🐺👫Tag your friends Double Tap to LIKE 💕 Thank you ! ♥♥♥ #elephant  #elephants  #elephantbar  #elephanttattoo  #elephantman  #elephantlove  #elephantride  #elephantprint  #elephantlover  #elephantpants  #elephantseals  #elephantrock  #elephantcamp  #elephantarmy 
#latergram Elephant sanctuary in northern #Thailand with many rescued animals that now find decent treatment 🐘. Unfortunately many elephants are still captured for tourism purposes and for the logging industry. Asian Elephants are an endangered species and there are less than 2000 wild elephants in Thailand.
.🐘.
.🐘.
.🐘.
.🐘.
#tbt #chiangmai #elephant
#animalsrights #lonelyplanet #travelgram #instatravel #travelstoke #traveltheworld #travelblogger #landscapephotography #nature #naturelover #naturephotography #travelphotography
#latergram  Elephant sanctuary in northern #Thailand  with many rescued animals that now find decent treatment 🐘. Unfortunately many elephants are still captured for tourism purposes and for the logging industry. Asian Elephants are an endangered species and there are less than 2000 wild elephants in Thailand. .🐘. .🐘. .🐘. .🐘. #tbt  #chiangmai  #elephant  #animalsrights  #lonelyplanet  #travelgram  #instatravel  #travelstoke  #traveltheworld  #travelblogger  #landscapephotography  #nature  #naturelover  #naturephotography  #travelphotography 
* OBEY ❤️🐘🌻
* Quadrinho de PVC, s/ moldura. 30x40 cm. (Com fita dupla face, pronto para decorar.) 🌈
* R$35,00 + frete. 💸
* Enviamos para todo Brasil.🚀
* Encomende por Direct ou WhatsApp: (81) 99164-9482 📲
* #SeasideLoja
* OBEY ❤️🐘🌻 * Quadrinho de PVC, s/ moldura. 30x40 cm. (Com fita dupla face, pronto para decorar.) 🌈 * R$35,00 + frete. 💸 * Enviamos para todo Brasil.🚀 * Encomende por Direct ou WhatsApp: (81) 99164-9482 📲 * #SeasideLoja 
Some new book sleeves by #lauraloosboutique These patterns are adorable!! #londongirls #pinkcamo #elephant
Malachite elephant now available 
#elephant #earthlysoapgoods
Feeding an Asian elephant at Santa Barbara Zoo! Such an amazing experience with these awesome animals

#whyzoosmatter #santabarbara #elephant #santabarbrazoo #awesome #beautiful #animal #zoo #adventure #picoftheday #instagood #photooftheday #like4like #california #summer
I wanted to take a minute and let everyone know how wonderful @artwithanxiety is. So here's an elephant for you. You are doing the best you can and all the people fighting the same fight as you are here to root for you. You deserve living in a life that's worth it for you. Let's all keep moving. 
#art #arttherapy #artwork #draw #drawing #doodling #doodlesofinstagram #sketch #doodle #elephant #eatingdisorder #eatingdisorderrecovery #neda #mentalhealth #mentalhealthawareness #hope #markers #copic #watercolor #edwarrior #positivity #selflove #beatingeatingdisorders #zenart #artist
I wanted to take a minute and let everyone know how wonderful @artwithanxiety is. So here's an elephant for you. You are doing the best you can and all the people fighting the same fight as you are here to root for you. You deserve living in a life that's worth it for you. Let's all keep moving. #art  #arttherapy  #artwork  #draw  #drawing  #doodling  #doodlesofinstagram  #sketch  #doodle  #elephant  #eatingdisorder  #eatingdisorderrecovery  #neda  #mentalhealth  #mentalhealthawareness  #hope  #markers  #copic  #watercolor  #edwarrior  #positivity  #selflove  #beatingeatingdisorders  #zenart  #artist 
beautiful gift from my grandma 💖🎁💎🐘 #elephant #goodluck #gift #crystals  #shiny #golden #jewels #glamour #beautiful #crystallove #crystalempire #birthday #love #pinkelephant
Yessss I know these little guys are all "been there, done that" but I'm so excited I finally found all of them! Can't wait to use them in my future classroom with all the fun Mo Willems books 💕 (the Pigeon books are definitely my favorite!!)
.
.
.
#mowillems #duckling #pigeon #piggie #elephant #knufflebunny #futureclassroom #futureteacher #teachersofinstagram #teachersfollowteachers
Elephant wine in elephant glass - necessary today 🐘
Elephant wine in elephant glass - necessary today 🐘
A selfie, just before the elephant charged. #namibia #elephant #etoshanationalpark #olympus #olympusomdmark2
Credit: @carsgasm
Follow us now @cars.ofheaven for awesome cars
The #Elephant has a new friend now!
The BRABUS #mercedes G500 4x4²
@tkf_alsaud
Built by @ms1_motorsport_riyadh
#brabus #saudiarabia
#aventador #race #amazingcars247 #instacar #supercars #supercarsdaily700 #itswhitenoise #carinstagram #motor_head_
A Tapestry can be a cheap way to decorate your home, because its size, uniqueness and the good vibes that irradiates. It’s made from 100% cotton fabric from India, is easy to wash and dry, and multipurpose. What would your friends and family think if they see this beautiful piece of art in your next reunion?#tapestry #mandala #indian #indu #awesohmstore #elephant #bohemian #nepal #meditation #yoga #stateofconsciousness #journey #spiritual #philosophy
What time is it? Ask an elephant, they never forget! #woodworking #wood #art #scrollsaw #elephant #clock
💔💔💔💔
Repost from @markjdrury using @RepostRegramApp - Ignorance, greed and corruption killed this beautiful soul. The elephants will miss you. RIP Wayne Lotter 🙏🏼🐘😢
The head of an animal conservation NGO who had received numerous death threats has been shot and killed by an unknown gunman in Tanzania.

Wayne Lotter, 51, was shot on Wednesday evening in the Masaki district of the city of Dar es Salaam. The wildlife conservationist was being driven from the airport to his hotel when his taxi was stopped by another vehicle. Two men, one armed with a gun opened his car door and shot him.

Lotter was a director and co-founder of the PAMS Foundation, an NGO that provides conservation and anti-poaching support to communities and governments in Africa. Since starting the organisation in Tanzania in 2009, he had received numerous death threats relating to his work.

Police in Tanzania have launched an investigation into his death.
Thank you, Mark 🙏🏼🐘 #savetheelephants #jointheherd #wildaid #worthmorealive #dswt #elephant #elephantlove #conservation #wildlife #wildlife_seekers #wildlifephotography #animal #animallover #nature #naturelovers #natureaddict #natgeo #nationalgeographic #safari #amboseli #kenya #africa #african_portraits #africanamazing #picoftheday #photooftheday #instagood #instanature @doutzen @elephantcrisisfund #knotonmyplanet @wildlifeplanet @pams_foundation
💔💔💔💔 Repost from @markjdrury using @RepostRegramApp - Ignorance, greed and corruption killed this beautiful soul. The elephants will miss you. RIP Wayne Lotter 🙏🏼🐘😢 The head of an animal conservation NGO who had received numerous death threats has been shot and killed by an unknown gunman in Tanzania. Wayne Lotter, 51, was shot on Wednesday evening in the Masaki district of the city of Dar es Salaam. The wildlife conservationist was being driven from the airport to his hotel when his taxi was stopped by another vehicle. Two men, one armed with a gun opened his car door and shot him. Lotter was a director and co-founder of the PAMS Foundation, an NGO that provides conservation and anti-poaching support to communities and governments in Africa. Since starting the organisation in Tanzania in 2009, he had received numerous death threats relating to his work. Police in Tanzania have launched an investigation into his death. Thank you, Mark 🙏🏼🐘 #savetheelephants  #jointheherd  #wildaid  #worthmorealive  #dswt  #elephant  #elephantlove  #conservation  #wildlife  #wildlife_seekers  #wildlifephotography  #animal  #animallover  #nature  #naturelovers  #natureaddict  #natgeo  #nationalgeographic  #safari  #amboseli  #kenya  #africa  #african_portraits  #africanamazing  #picoftheday  #photooftheday  #instagood  #instanature  @doutzen @elephantcrisisfund #knotonmyplanet  @wildlifeplanet @pams_foundation
blue elephant
pre order cek bio ya

#amigurumi #bonekarajut #elephant #kado #keychain #malanghits #malang