an online Instagram web viewer

#elephant medias

Photos

#Repost @natgeo (@get_repost)
・・・
Photo by @amivitale. A young #elephant calf seeks shelter under his mother in the #Grumeti Reserves, a conservatory adjacent to Serengeti National Park in Tanzania. The Grumeti Reserves are an integral part of the #Serengeti-Mara Ecosystem, the home of the Great Migration. Young calves go under their mothers for a feeling of protection and comfort and, of course, to nurse.

#saveelephants #stoppoaching #africa #everydayafrica #photojournalism #amivitale @natgeocreative @thephotosociety
#Repost  @natgeo (@get_repost) ・・・ Photo by @amivitale. A young #elephant  calf seeks shelter under his mother in the #Grumeti  Reserves, a conservatory adjacent to Serengeti National Park in Tanzania. The Grumeti Reserves are an integral part of the #Serengeti -Mara Ecosystem, the home of the Great Migration. Young calves go under their mothers for a feeling of protection and comfort and, of course, to nurse. #saveelephants  #stoppoaching  #africa  #everydayafrica  #photojournalism  #amivitale  @natgeocreative @thephotosociety
NEW! Elephant tribal inspired necklace! What do you think? Featuring wooden beads, tassels and a large silver elephant pendant. 💕 #love #jewelry #necklace #tribal #tribaljewelry #woodenbeads #tassels #tasselnecklace #handmade #unique #elephant #boho #bohostyle #womensaccessories #womensjewelry #jewellery #becsenchantedjewellery
Do you love Elephant?
Perfect gift for your family members and friends 🎁
Get link in our profile > @elephantlove.insta
➖
Worldwide shipping ✈
Satisfaction guarantied! 💯
➖
Available in different sizes and colors 😊 also don't forget to check our other Mugs, T shirts and Hoodies.
Do you love Elephant? Perfect gift for your family members and friends 🎁 Get link in our profile > @elephantlove.insta ➖ Worldwide shipping ✈ Satisfaction guarantied! 💯 ➖ Available in different sizes and colors 😊 also don't forget to check our other Mugs, T shirts and Hoodies.
Two  elephants stitched out. I may have to try one more combination. #elephant #embroidery #embdesignstudio #quilt
Un autre produit reçu dans la @degustabox_fr! Une infusion que je n'ai pas encore goûtée : elle est à la mélisse, à hibiscus et aux feuilles de mûrier.
#infusion #elephant #murier #hibiscus #melisse #bio #detox #degustabox #asmr #vidéo #youtube
Repost @vox_silentii (@get_repost)
・・・#look #know #how #animals #feel #feeling #education #elephant #elephants #sad #cry #rescue r #death #funeral #gajah #sahabat #smart #animal #respect #protect #wild #wildlife #animals #freedom #justice #stop #kill #hunting #not #sport 
From @vegan_rat_queen
Interactions that will change your life. In my eyes @dswt is not only saving lives every day, they're changing mindsets for animals both two and four legged.
•
#everylifematters #savewildlife #saveelephants #connections #life #changinglives #lifesaving #kenya #elephant #healing #onelife •
📷 @leigh32michael
My new design met my elephant lovey. Ears crinkle and front legs shake. Starting at $10 dollars. 
#lovey #elephant #baby #babygift #love. #bearybells
Situated in the centre of the Cultural Triangle, Minneriya National Park is a great alternative to the busier parks in the South of the country. During the dry season this park is a mecca for elephants with herds of over 150 individuals, the largest gathering of Asian Elephants in the world. 
The park is easily accessible and handily located so that you can pay it a quick visit between visiting the ancient sites of the area.
Lovely shot from @robert_farrington #srilanka #travel #travelgram #wildlife #animals #nature #safari #elephant #wanderlust #holiday #vacation #explore #reddottours
Situated in the centre of the Cultural Triangle, Minneriya National Park is a great alternative to the busier parks in the South of the country. During the dry season this park is a mecca for elephants with herds of over 150 individuals, the largest gathering of Asian Elephants in the world. The park is easily accessible and handily located so that you can pay it a quick visit between visiting the ancient sites of the area. Lovely shot from @robert_farrington #srilanka  #travel  #travelgram  #wildlife  #animals  #nature  #safari  #elephant  #wanderlust  #holiday  #vacation  #explore  #reddottours 
Darley Lane Newtown Street art 😍 #newtown #darleylane #elephant #graffiti #graffitiart #♥ #sydney
Love this new bracelet! Boho inspired bracelet featuring wooden beads and crystals with a Tree of Life charm, a Hamsa hand, lotus charm and elephant charm. 😍 #love #new #newdesign #jewelry #boho #bohojewelry #bohostyle #bohochic #hamsahand #elephant #treeoflife #lotus #boholover #handmade #woodenbeads #womensjewelry #womensaccessories #becsenchantedjewellery
Laying out down our anniversary plans for next year. Taipei? woohoo ! I always look forward to planning and checking out new places to go with my hubby, so excited everytime doing this. This one taken in Bayon Temple in Angkor Thom Cambodia 3 years ago 🐘 #travel #trip #cambodia #siemreap #adventure #elephant
Laying out down our anniversary plans for next year. Taipei? woohoo ! I always look forward to planning and checking out new places to go with my hubby, so excited everytime doing this. This one taken in Bayon Temple in Angkor Thom Cambodia 3 years ago 🐘 #travel  #trip  #cambodia  #siemreap  #adventure  #elephant 
With brother #elephant bath 👌👌
Repost @dp4k.m (@get_repost)
・・・
Repost @_scorpione_62
#know #how #think #feel #treat #edukasi #gajah #wisata #travel #thailand #not #show #entertainment #ride #jalanjalan #liburan #asia #help #share #support #crueltyfree #animals #wild #life #animal #freedom #justice 
@Regranned from @belinda_vegan -  @Regranned from @animal.radical - 🚨Warning: Mildly Graphic mistreatment of #baby #elephant #elephants 🚨
_
Yes, this is hard to watch and think about but it is happening to elephants all over the world. These magnificent animals are abused and beaten into submission to be used for entertainment and hard labor. 
_
This has to stop! Please NEVER NEVER go on an elephant ride, to a circus or to any show with elephants - support elephant sanctuaries - and share widely. 🐘🐘🐘
_
Repost @dp4k.m (@get_repost) ・・・ Repost @_scorpione_62 #know  #how  #think  #feel  #treat  #edukasi  #gajah  #wisata  #travel  #thailand  #not  #show  #entertainment  #ride  #jalanjalan  #liburan  #asia  #help  #share  #support  #crueltyfree  #animals  #wild  #life  #animal  #freedom  #justice  @Regranned from @belinda_vegan - @Regranned from @animal.radical - 🚨Warning: Mildly Graphic mistreatment of #baby  #elephant  #elephants  🚨 _ Yes, this is hard to watch and think about but it is happening to elephants all over the world. These magnificent animals are abused and beaten into submission to be used for entertainment and hard labor. _ This has to stop! Please NEVER NEVER go on an elephant ride, to a circus or to any show with elephants - support elephant sanctuaries - and share widely. 🐘🐘🐘 _
Любопытный слон #Africa #elephant слова за кадром (он идёт сюда!  Я боюсь! Поехали, поехали!) 😂😳
Любопытный слон #Africa  #elephant  слова за кадром (он идёт сюда! Я боюсь! Поехали, поехали!) 😂😳
Thanks to the folks at #SukhChaynResidence #SukhChayn for this beautiful coffee table book. Wishing them huge success for their Sukh Chayn Valley Islamabad Project. An awesome way to announce their next project by sending this give away.
.
.
.
P.S. the table on which the book is placed is easily bearing a 100 years. It is many of the antiques the home carries. The inside is a hallow and is an intricate design of elephants tusks. The table was purchased in Iran and is a unique piece of art. Reminds me of my grandparents huge beautiful drawing room filled with such pieces
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#MyAwesomeJourney #yolo #BrandManagement #PR #Marketing #Advertising #DigitalMarketing #BrandManager #PersonalBlog #stylemacarons #pursuepretty #lahoregram #lahorediaries #lahorefashion #islamabadgram #karachidiaries #pakistanifashion #ootdmagazine #vscocam #Advertising #potd #ootd #Iran #Tusks #Elephant
Thanks to the folks at #SukhChaynResidence  #SukhChayn  for this beautiful coffee table book. Wishing them huge success for their Sukh Chayn Valley Islamabad Project. An awesome way to announce their next project by sending this give away. . . . P.S. the table on which the book is placed is easily bearing a 100 years. It is many of the antiques the home carries. The inside is a hallow and is an intricate design of elephants tusks. The table was purchased in Iran and is a unique piece of art. Reminds me of my grandparents huge beautiful drawing room filled with such pieces . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #MyAwesomeJourney  #yolo  #BrandManagement  #PR  #Marketing  #Advertising  #DigitalMarketing  #BrandManager  #PersonalBlog  #stylemacarons  #pursuepretty  #lahoregram  #lahorediaries  #lahorefashion  #islamabadgram  #karachidiaries  #pakistanifashion  #ootdmagazine  #vscocam  #Advertising  #potd  #ootd  #Iran  #Tusks  #Elephant 
ตุ๊กตาช้างน้อย ขนนุ่มตัวนิ่มมากๆ "ของแท้จากญี่ปุ่น"
↪ขนาด 5.5 นิ้ว💲ราคา 50 บาท💲
:
สอบถาม/สั่งซื้อ🆔Line ID : tutamaja
:
ดูตุ๊กตาช้างแบบอื่น👉👉#tutamaja_elephant
ดูตุ๊กตาพร้อมส่งในร้าน👉👉#stocktutamaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#ตุ๊กตา #ตุ๊กตามือ1#ขายตุ๊กตา #keychain #dollsthailand #cute #พวงกุญแจ #dolls #tutamaja #ช้าง #พวงกุญแจช้าง #elephant
ตุ๊กตาช้างน้อย ขนนุ่มตัวนิ่มมากๆ "ของแท้จากญี่ปุ่น" ↪ขนาด 5.5 นิ้ว💲ราคา 50 บาท💲 : สอบถาม/สั่งซื้อ🆔Line ID : tutamaja : ดูตุ๊กตาช้างแบบอื่น👉👉#tutamaja_elephant  ดูตุ๊กตาพร้อมส่งในร้าน👉👉#stocktutamaja  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #ต ุ๊กตา #ต ุ๊กตามือ1#ขายต ุ๊กตา #keychain  #dollsthailand  #cute  #พวงก ุญแจ #dolls  #tutamaja  #ช ้าง #พวงก ุญแจช้าง #elephant 
momm pernah ga sihhh ngerasain bobo di bangku pesawat kaya giniii... pegelnya bikin bete kan ??? nah jangan biar kan si kecil ngerasain kaya kita di stroller!!! yuk pake booboo pilow head support!! biar leher ga pegel lagiiii 
NEW PATTERN!!!! .
.
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest
Rp. 110.000 .
.
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear #twbooboo
momm pernah ga sihhh ngerasain bobo di bangku pesawat kaya giniii... pegelnya bikin bete kan ??? nah jangan biar kan si kecil ngerasain kaya kita di stroller!!! yuk pake booboo pilow head support!! biar leher ga pegel lagiiii NEW PATTERN!!!! . . BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest Rp. 110.000 . . Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear  #twbooboo 
Day 60. #unfinished too tired to do more, but it's gonna be #elephant plus #cementtruck equals ??? #dailydrawing #inktober #animalmergeseries #workinprogress
Chloe กล่องเทสเตอร์ค่ะ Love Story, Floral Sweet. Touch of softly floral. ราคา 3,000 ฿ #perfume  #perfumecollection #woman #highlights #elephant #style #chic #fragrances #thailand_allshots #thaigirl #thaiwoman #thaisociety #bangkoksociety #bangkokpeople #bangkok #thailand
sleep titeeee with booboo pillow 
NEW PATTERN!!!! .
.
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest
Rp. 110.000 .
.
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear #twbooboo
sleep titeeee with booboo pillow NEW PATTERN!!!! . . BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest Rp. 110.000 . . Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear  #twbooboo 
Owner's son.. haha ini anak sampe punya 4 motif and kudu bawa kalo ngemall.. beneran deh enak banget bobo nya kalo pake ini!!!! pala ga miring2.. jadi pas kita dorong stroller jalan ga goyang2... bener2 super recommend deh kalo ga aku juga ga akan pake 😂😂 NEW PATTERN!!!! .
.
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest
Rp. 110.000 .
.
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear #twbooboo
Owner's son.. haha ini anak sampe punya 4 motif and kudu bawa kalo ngemall.. beneran deh enak banget bobo nya kalo pake ini!!!! pala ga miring2.. jadi pas kita dorong stroller jalan ga goyang2... bener2 super recommend deh kalo ga aku juga ga akan pake 😂😂 NEW PATTERN!!!! . . BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest Rp. 110.000 . . Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear  #twbooboo 
enak bangetttt bobonya kalo pake booboo pillowwww 😘😘😘😘 NEW PATTERN!!!! .
.
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest
Rp. 110.000 .
.
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang 
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller 
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable 
#bahan katun halus 
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear #twbooboo
enak bangetttt bobonya kalo pake booboo pillowwww 😘😘😘😘 NEW PATTERN!!!! . . BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest Rp. 110.000 . . Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan) #mencegah  flat head atau peyang #neck  support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller #2  motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :) #machine  and hand washable #bahan  katun halus #bantalbooboo  #booboopillow  #bantalpeyang  #elephantearpillow  #elephant  ear #bantalelephantear  #twbooboo 
Combining two days to catch up. The little #elephant was to #filthy so his #cloud buddy gave him a bath. #inktober days 18 & 19. .
#inktober2017 #ink #inkdrawing #markers #marker #sketch #sketchbook #moleskine #drawing #drawings #blackandwhite #art #artist #illustrator #illustration #illustrations #baby #rain #mud #wildlife #dailydrawing #elephants #clouds #cartoon #nature #naturelover
So went on a safari yesterday but instead of taking photos I decided to draw what I saw.. needless to say but yes I'm a marvellous artist.
So went on a safari yesterday but instead of taking photos I decided to draw what I saw.. needless to say but yes I'm a marvellous artist.
Look at this! Sooo cute. Oh, I guess @eltoncastee is good looking too. 😂. •
•
•
#eltoncastee #tfil #youtubehotties #repost #elephant #youtube #elton @eltoncastee
Ще е чудесно да срещнем Елмър точно в петък - доброто настроение за уикенда ще е гарантирано! 
#elmer #art #parade #детскикниги #детскикнижки #слон #raisingreaders #elephant #davidmckee
I got this sweater yesterday and feel so nostalgic. #undercover #elephant #sweater
#winners 🏥🥇🏆🐘 #decorateaglovecompetiton #nurseglovely the #elephant #gloveelephant by @dimitrijestojicic @daniimay @leisabaker #ward4D #nurselife #1stplace 🥇🏆🐘🏥
@Regranned from @savetherhinointernational -  Follow Emmanuel and his friends rhino-tracking in North Luangwa National Park. Thanks to an award winning education programme - Lolesha Luangwa, people living near North Luangwa National Park have grown passionate about #wildlife.
.
It’s a special park that saw Zambia’s only population of black #rhinos grow from a terrifying zero after the species was reintroduced to the area. .
Your support can help us to reach more Zambian children. And it can support the growing need for #rangers to help keep the park and its black rhinos safe from a growing outside threat.
.
Support #EducationAgainstExtinction - link in bio
@Regranned from @savetherhinointernational - Follow Emmanuel and his friends rhino-tracking in North Luangwa National Park. Thanks to an award winning education programme - Lolesha Luangwa, people living near North Luangwa National Park have grown passionate about #wildlife . . It’s a special park that saw Zambia’s only population of black #rhinos  grow from a terrifying zero after the species was reintroduced to the area. . Your support can help us to reach more Zambian children. And it can support the growing need for #rangers  to help keep the park and its black rhinos safe from a growing outside threat. . Support #EducationAgainstExtinction  - link in bio