an online Instagram web viewer

#eusahawan medias

Photos

#sharingiscaring
.

TIPS JSD✌
Jika alami KEPUTIHAN yang teruk sampai terpaksa sentiasa pakai pantyliner ditambah dengan masalah bau.
.

INFO LANJUT 👇👇.
.
Gunakanlah FEMININE WASH JSD pamkan sikit dan cuci bahagian miss V dan biarkan seketika.
Biarkan FEMININE WASH JSD menyerap dalam miss V untuk membunuh kuman dan fungus yang menyebabkan KEPUTIHAN pada miss v.
.

Lepas bilas bersih² dan kering ambil MASKER VAGINA JSD pula tepek² pada miss V untuk hilangkan kegatalan dan menarik segala khazanah yang tersimpan lama dalam miss v.
.

Kesannya anda akan bebas dari KEPUTIHAN dan 'bunga' akan sentiasa bersih dan wangi!
.

WhatsApp kak ann for details & order 📲 0179032210
Your JSD Consultant
.

SET BASIC JSD
--------------------------
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Pos RM7 sm/RM10 ss
.

#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara 
#jsd
#sayajual 
#sayajualjsd 
#aurainsta 
#erezeki 
#eusahawan 
#youcanduit 
#like4like 
#follow4follow 
#instagood 
#instafamous 
#freereview 
#sabah
#sarawak
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
#sharingiscaring  . TIPS JSD✌ Jika alami KEPUTIHAN yang teruk sampai terpaksa sentiasa pakai pantyliner ditambah dengan masalah bau. . INFO LANJUT 👇👇. . Gunakanlah FEMININE WASH JSD pamkan sikit dan cuci bahagian miss V dan biarkan seketika. Biarkan FEMININE WASH JSD menyerap dalam miss V untuk membunuh kuman dan fungus yang menyebabkan KEPUTIHAN pada miss v. . Lepas bilas bersih² dan kering ambil MASKER VAGINA JSD pula tepek² pada miss V untuk hilangkan kegatalan dan menarik segala khazanah yang tersimpan lama dalam miss v. . Kesannya anda akan bebas dari KEPUTIHAN dan 'bunga' akan sentiasa bersih dan wangi! . WhatsApp kak ann for details & order 📲 0179032210 Your JSD Consultant . SET BASIC JSD -------------------------- FEMININE WASH JSD - RM68 MASKER VAGINA - RM25 Pos RM7 sm/RM10 ss . #femininewashjsd  #maskervagina  #pencuciintimwanita  #period  #farajgatal  #keputihan  #missvfemininewash  #jamususukdara  #jsd  #sayajual  #sayajualjsd  #aurainsta  #erezeki  #eusahawan  #youcanduit  #like4like  #follow4follow  #instagood  #instafamous  #freereview  #sabah  #sarawak  #teamjsdiman  #empireaurafidarich 
Nak cantik..nak lawa..minum je HERBARIUM JSD.⠀
.

HERBARIUM
↪Kulit muka & badan lembut, lembap.⠀
.
HERBARIUM
↪ Cerahkan Muka dan Seluruh Badan.⠀
.
HERBARIUM
↪Anjalkan Punggung, Payudara montok & tegang.⠀
.
HERBARIUM
↪Baiki Hormon ESTROGEN.⠀
.
HERBARIUM
↪Badan Cergas BERTENAGA.⠀
.
HERBARIUM
↪Hilangkan Parut Jerawat, Parut Kudis, Parut Kemalangan, Parut Kecederaan di MUKA DAN BADAN.⠀
.
HERBARIUM
↪ Sihatkan Rambut & Kuku.⠀
.
HERBARIUM
↪ Hilangkan Kesan hitam di Leher, Lutut, Celah Peha, Punggung.⠀
.
HERBARIUM
↪ Hilangkan Rekahan Lepas Bersalin.⠀
.
HERBARIUM
↪Cegah BARAH @ Kanser.⠀
.

Semua ada dalam HERBARIUM. Tak perlu buang duit cucuk sana cucuk sini.⠀
.

WhatsApp kak ann utk order 📲 017 9032210
Perunding JSD Anda
.

HERBARIUM U-WHITE - RM78
.

#jamusususukdara 
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#minumanjsd
#sayajual 
#sayajualjsd 
#aurainsta 
#produkviral
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#eusahawan 
#erezeki 
#youcanduit 
#usahawanmuda 
#bisnesonline 
#shoppingonline 
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil 
#ruangniagahanania 
#sabah
#sarawak 
#agenjsdbanting
#shahalam
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
Nak cantik..nak lawa..minum je HERBARIUM JSD.⠀ . HERBARIUM ↪Kulit muka & badan lembut, lembap.⠀ . HERBARIUM ↪ Cerahkan Muka dan Seluruh Badan.⠀ . HERBARIUM ↪Anjalkan Punggung, Payudara montok & tegang.⠀ . HERBARIUM ↪Baiki Hormon ESTROGEN.⠀ . HERBARIUM ↪Badan Cergas BERTENAGA.⠀ . HERBARIUM ↪Hilangkan Parut Jerawat, Parut Kudis, Parut Kemalangan, Parut Kecederaan di MUKA DAN BADAN.⠀ . HERBARIUM ↪ Sihatkan Rambut & Kuku.⠀ . HERBARIUM ↪ Hilangkan Kesan hitam di Leher, Lutut, Celah Peha, Punggung.⠀ . HERBARIUM ↪ Hilangkan Rekahan Lepas Bersalin.⠀ . HERBARIUM ↪Cegah BARAH @ Kanser.⠀ . Semua ada dalam HERBARIUM. Tak perlu buang duit cucuk sana cucuk sini.⠀ . WhatsApp kak ann utk order 📲 017 9032210 Perunding JSD Anda . HERBARIUM U-WHITE - RM78 . #jamusususukdara  #jsd  #herbariumjsd  #collagenblueberryherbarium  #collagendrink  #minumanjsd  #sayajual  #sayajualjsd  #aurainsta  #produkviral  #terapiinstagram  #syukurselalu  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #usahawanmuda  #bisnesonline  #shoppingonline  #jutawanmuda  #trustedseller  #bazaarpaknil  #ruangniagahanania  #sabah  #sarawak  #agenjsdbanting  #shahalam  #teamjsdiman  #empireaurafidarich 
- Jom ketahui ramuan rahsia SUSUK BERLIAN COLLAGEN HERBARIUM U-WHITE 💎💎💎
.
RAMUAN 1 : KOLAGEN
💎Menghaluskan dan menganjalkan kulit.
💎Memulihkan luka.
💎Mengurangkan kesan parut dan kedutan.
💎Anti penuaan kulit.
💎Menggalakkan pembakaran lemak.
.
RAMUAN 2 : BLUEBERI
🍓Melambatkan proses penuaan.
🍓Mencegah risiko serangan jantung dan strok.
🍓Memperbaiki struktur kulit.
🍓Membakar lemak terutamanya di perut.
🍓Mengurangkan selulit.
🍓Mengurangkan kadar gula dalam darah.
🍓Memelihara saluran pencernaan daripada jangkitan.
.
RAMUAN 3 : DELIMA
Menyingkirkan toksin
🍊Mencegah kanser kulit
🍊Menganjalkan dan mencerahkan kulit.
🍊Mengatasi masalah kedutan dan garis halusm
.
RAMUAN 4 : ROSELLE
🍇Menguatkan sistem imunisasi.
🍇Menegangkan kulit.
🍇Mencegah keradangan kulit.
.
RAMUAN 5 : HALIA
🍈Menyingkirkan toksin.
🍈Mengatasi masalah jerawat.
🍈Mengurangkan kesan parut.
🍈Menaikkan seri wajah.
.
RAMUAN 6 : LEMON
🍋Mencerahkan kulit.
🍋Mengatasi masalah jerawat dan kedutan.
🍋Mengurangkan kesan parut.
🍋Mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.
.

Pelbagai khasiat dalam HERBARIUM U WHITE ini 😊
.

WhatsApp kak ann utk order 📲 017 9032210
Perunding JSD Anda
.

HERBARIUM U-WHITE - RM78
.

#jamusususukdara 
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#minumanjsd
#sayajual 
#sayajualjsd 
#aurainsta 
#produkviral
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#eusahawan 
#erezeki 
#youcanduit 
#usahawanmuda 
#bisnesonline 
#shoppingonline 
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil 
#ruangniagahanania 
#sabah
#sarawak 
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
- Jom ketahui ramuan rahsia SUSUK BERLIAN COLLAGEN HERBARIUM U-WHITE 💎💎💎 . RAMUAN 1 : KOLAGEN 💎Menghaluskan dan menganjalkan kulit. 💎Memulihkan luka. 💎Mengurangkan kesan parut dan kedutan. 💎Anti penuaan kulit. 💎Menggalakkan pembakaran lemak. . RAMUAN 2 : BLUEBERI 🍓Melambatkan proses penuaan. 🍓Mencegah risiko serangan jantung dan strok. 🍓Memperbaiki struktur kulit. 🍓Membakar lemak terutamanya di perut. 🍓Mengurangkan selulit. 🍓Mengurangkan kadar gula dalam darah. 🍓Memelihara saluran pencernaan daripada jangkitan. . RAMUAN 3 : DELIMA Menyingkirkan toksin 🍊Mencegah kanser kulit 🍊Menganjalkan dan mencerahkan kulit. 🍊Mengatasi masalah kedutan dan garis halusm . RAMUAN 4 : ROSELLE 🍇Menguatkan sistem imunisasi. 🍇Menegangkan kulit. 🍇Mencegah keradangan kulit. . RAMUAN 5 : HALIA 🍈Menyingkirkan toksin. 🍈Mengatasi masalah jerawat. 🍈Mengurangkan kesan parut. 🍈Menaikkan seri wajah. . RAMUAN 6 : LEMON 🍋Mencerahkan kulit. 🍋Mengatasi masalah jerawat dan kedutan. 🍋Mengurangkan kesan parut. 🍋Mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. . Pelbagai khasiat dalam HERBARIUM U WHITE ini 😊 . WhatsApp kak ann utk order 📲 017 9032210 Perunding JSD Anda . HERBARIUM U-WHITE - RM78 . #jamusususukdara  #jsd  #herbariumjsd  #collagenblueberryherbarium  #collagendrink  #minumanjsd  #sayajual  #sayajualjsd  #aurainsta  #produkviral  #terapiinstagram  #syukurselalu  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #usahawanmuda  #bisnesonline  #shoppingonline  #jutawanmuda  #trustedseller  #bazaarpaknil  #ruangniagahanania  #sabah  #sarawak  #teamjsdiman  #empireaurafidarich 
HERBARIUM U -WHITE  JSD🍏
.

Kelebihan HERBARIUM WHITE SUSUK BERLIAN JSD
.
💡Membantu menentang proses penuaan
💡 Meningkatkan ketegangan & keanjalan kulit  wajah & Tubuh
💡Mencerahkan Kulit
💡Mengatasi masalah pigmentasi & Tona kulit yg tdk sekata
💡Mengekalkan kelembapan kulit
💡Memelihara kelembutan & kehalusan kulit
💡Membantu mengatasi masalah kulit kering & kusam
💡 Membasmi sel kulit mati
💡 Mengurangkan kesan kedutan,selulit & garis² halus
💡Memudarkan kesan parut, jeragat,jerawat
💡Menyerlahkan keanggunan & kejelitaan dari dlm
💡 Turut memberikan kesan positif terhadap kesehatan tubuh badan
.

WhatsApp kak ann utk order 📲 017 9032210
Perunding JSD Anda
.

HERBARIUM U-WHITE - RM78
.

#jamusususukdara 
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#minumanjsd
#sayajual 
#sayajualjsd 
#aurainsta 
#produkviral
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#eusahawan 
#erezeki 
#youcanduit 
#usahawanmuda 
#bisnesonline 
#shoppingonline 
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil 
#ruangniagahanania 
#sabah
#sarawak 
#agenjsdbanting
#shahalam
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
HERBARIUM U -WHITE JSD🍏 . Kelebihan HERBARIUM WHITE SUSUK BERLIAN JSD . 💡Membantu menentang proses penuaan 💡 Meningkatkan ketegangan & keanjalan kulit wajah & Tubuh 💡Mencerahkan Kulit 💡Mengatasi masalah pigmentasi & Tona kulit yg tdk sekata 💡Mengekalkan kelembapan kulit 💡Memelihara kelembutan & kehalusan kulit 💡Membantu mengatasi masalah kulit kering & kusam 💡 Membasmi sel kulit mati 💡 Mengurangkan kesan kedutan,selulit & garis² halus 💡Memudarkan kesan parut, jeragat,jerawat 💡Menyerlahkan keanggunan & kejelitaan dari dlm 💡 Turut memberikan kesan positif terhadap kesehatan tubuh badan . WhatsApp kak ann utk order 📲 017 9032210 Perunding JSD Anda . HERBARIUM U-WHITE - RM78 . #jamusususukdara  #jsd  #herbariumjsd  #collagenblueberryherbarium  #collagendrink  #minumanjsd  #sayajual  #sayajualjsd  #aurainsta  #produkviral  #terapiinstagram  #syukurselalu  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #usahawanmuda  #bisnesonline  #shoppingonline  #jutawanmuda  #trustedseller  #bazaarpaknil  #ruangniagahanania  #sabah  #sarawak  #agenjsdbanting  #shahalam  #teamjsdiman  #empireaurafidarich 
COKLAT LOVE HABIBI (CLH) by JSD
---------------------------------------------------------------
.

Hani nak share tentang CLH.
Salah satu JAMU SUSUK DARA yang menjadi kegemaran ramai 😊
.

Nama yang sangat unik dan punyai keistimewaan yang tersendiri...
🍁 ia boleh diambil oleh lelaki & perempuan..
🍁 ia boleh melancarkan period..
🍁 ia boleh merawat masalah senggugut..
🍁 ia boleh melawaskan pembuangan air..
🍁 ia boleh membuang angin dalam badan..
🍁 ia boleh menghilangkan lenguh- lenguh dan sakit-sakit badan..
🍁 ia boleh memberi kesegaran dan tenaga
.

Nak jadikan kudap²an pun boleh..
.

WhatsApp kak ann utk details & order 📲 017 9032210
Perunding JSD Anda
.

COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

#jamususukdara 
#jsd
#coklatlovehabibi 
#coklatherba
#migrain
#sayajual 
#sayajualjsd 
#aurainsta 
#terapiinstagram
#like4like
#follow4follow
#freereview
#trustedseller 
#usahawanmuda 
#eusahawan 
#erezeki 
#youcanduit 
#makjamu
#bazaarpaknil 
#sabah
#sarawak
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
COKLAT LOVE HABIBI (CLH) by JSD --------------------------------------------------------------- . Hani nak share tentang CLH. Salah satu JAMU SUSUK DARA yang menjadi kegemaran ramai 😊 . Nama yang sangat unik dan punyai keistimewaan yang tersendiri... 🍁 ia boleh diambil oleh lelaki & perempuan.. 🍁 ia boleh melancarkan period.. 🍁 ia boleh merawat masalah senggugut.. 🍁 ia boleh melawaskan pembuangan air.. 🍁 ia boleh membuang angin dalam badan.. 🍁 ia boleh menghilangkan lenguh- lenguh dan sakit-sakit badan.. 🍁 ia boleh memberi kesegaran dan tenaga . Nak jadikan kudap²an pun boleh.. . WhatsApp kak ann utk details & order 📲 017 9032210 Perunding JSD Anda . COKLAT LOVE HABIBI - RM48 . #jamususukdara  #jsd  #coklatlovehabibi  #coklatherba  #migrain  #sayajual  #sayajualjsd  #aurainsta  #terapiinstagram  #like4like  #follow4follow  #freereview  #trustedseller  #usahawanmuda  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #makjamu  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #teamjsdiman  #empireaurafidarich 
FEEDBACK CUSTOMER: MELANCARKAN MASALAH MEMBUANG😍
.
Alhamdulillah..banyak feedback positif dari customer Seritoks.
Dengan gabungan khasiat aloe vera, kiwi, oren & Daun Teratai insyaallah dapat membantu masalah anda😊
.
Nak order sekali dengan Seribella pun boleh😊
.
🌟Jika kita amalkan Seritoks & kita amalkan juga Seribella..InsyaAllah akan nmpk lebih perubahan sbb salah satu fungsi seritoks ini  utk bersihkan toksin dlm badan kita.....so bila dlmn bersih, penyerapan Seribella akan lebih baik. 
So, kulit akan lebih sihat & badan pun sihat😊😍
.
Whatsapp Pia untuk pertanyaan.
📱0135924959
🎁free gift n consultation
💊READY STOCK
🍅agent n dropship juga diperlukan.
FEEDBACK CUSTOMER: MELANCARKAN MASALAH MEMBUANG😍 . Alhamdulillah..banyak feedback positif dari customer Seritoks. Dengan gabungan khasiat aloe vera, kiwi, oren & Daun Teratai insyaallah dapat membantu masalah anda😊 . Nak order sekali dengan Seribella pun boleh😊 . 🌟Jika kita amalkan Seritoks & kita amalkan juga Seribella..InsyaAllah akan nmpk lebih perubahan sbb salah satu fungsi seritoks ini utk bersihkan toksin dlm badan kita.....so bila dlmn bersih, penyerapan Seribella akan lebih baik. So, kulit akan lebih sihat & badan pun sihat😊😍 . Whatsapp Pia untuk pertanyaan. 📱0135924959 🎁free gift n consultation 💊READY STOCK 🍅agent n dropship juga diperlukan.
🌸💕COKLAT LOVE HABIBI JSD💕🌸
.

Ada apa dgn CLH ? 😎😎
.
.
🌿 Tongkat Ali Hitam
🌱 Mahkota Dewa
🐝 Madu
🔪 Lada Pahit
⭕  Belut
✔  Sarsi
.

Tadaaaa!!
Terhasil la CLH!
.

Semuanya dalam 1 bekas! .
Hanya RM48
Ramai yang dah jatuh cinta dengan CLH ni!
.

Anda bila lagi??
.

WhatsApp kak ann utk details & order 📲 017 9032210
Perunding JSD Anda
.

COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

#jamususukdara 
#jsd
#coklatlovehabibi 
#coklatherba
#migrain
#sayajual 
#sayajualjsd 
#aurainsta 
#terapiinstagram
#like4like
#follow4follow
#freereview
#trustedseller 
#usahawanmuda 
#eusahawan 
#erezeki 
#youcanduit 
#makjamu
#bazaarpaknil 
#sabah
#sarawak
#shahalam
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
🌸💕COKLAT LOVE HABIBI JSD💕🌸 . Ada apa dgn CLH ? 😎😎 . . 🌿 Tongkat Ali Hitam 🌱 Mahkota Dewa 🐝 Madu 🔪 Lada Pahit ⭕ Belut ✔ Sarsi . Tadaaaa!! Terhasil la CLH! . Semuanya dalam 1 bekas! . Hanya RM48 Ramai yang dah jatuh cinta dengan CLH ni! . Anda bila lagi?? . WhatsApp kak ann utk details & order 📲 017 9032210 Perunding JSD Anda . COKLAT LOVE HABIBI - RM48 . #jamususukdara  #jsd  #coklatlovehabibi  #coklatherba  #migrain  #sayajual  #sayajualjsd  #aurainsta  #terapiinstagram  #like4like  #follow4follow  #freereview  #trustedseller  #usahawanmuda  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #makjamu  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #shahalam  #teamjsdiman  #empireaurafidarich 
Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti.
Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau.

Cepat mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 🍃 Yuuuk cek IG kita, banyak yg sudah BERHASIL 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 🚼🚼. Konsul Gratis. 
Follow: 
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person 📱BBMD6C06E11
📱WA: 083841648955
📱LINE: happypregnantmamy19
📱LINE@: @idv1602m
️ ️
Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. Cepat mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 🍃 Yuuuk cek IG kita, banyak yg sudah BERHASIL 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 🚼🚼. Konsul Gratis. Follow: @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person 📱BBMD6C06E11 📱WA: 083841648955 📱LINE: happypregnantmamy19 📱LINE@: @idv1602m ️ ️
Assalamualaikum & Selamat pagi semua🌟
.
Korang ada masalah kulit?
📌Kulit kusam & Kering?
📌Kulit berminyak?
📌Jerawat & parut jerawat?
📌Jeragat?
📌Tona kulit tak sekata?
📌Blackhead?
📌Sunburn?
.
Pia ada penyelesaiannya.Cubalah Seribella Lycopene Tomato. Ramai yang telah berjaya, anda tunggu apa lagi. Jom wasap Pia cepat-cepat:
📲0135924959
📲0135924959
📲0135924959
.
🎁FREE Entel Mask to all customers
💳Price RM60 + 📦Postage RM8 SM & RM12 SS
👍Free consultation
🍒READY STOCK SERIBELLA
🍅AGENT & DROPSHIP NEEDED
.
.
.
.
.
.
.
 #johor #bazaarpaknil #seribellasarawak #dropshipneeded #agentneeded  #seribellasunshiner #selangor #kualalumpur #shahalam #terengganu #tipscantik #tipssihat #bellaammara #seribella  #seribellaterengganu #seribellafeedback #terapiinstagram
#syukurselalu #usahawanonline #viral #seribellaperlis #usahawanmuda  #semuabolehduit #youcanduit  #testimoni #ajimaura #eusahawan #erezeki #usahawan #bisnesonline
Assalamualaikum & Selamat pagi semua🌟 . Korang ada masalah kulit? 📌Kulit kusam & Kering? 📌Kulit berminyak? 📌Jerawat & parut jerawat? 📌Jeragat? 📌Tona kulit tak sekata? 📌Blackhead? 📌Sunburn? . Pia ada penyelesaiannya.Cubalah Seribella Lycopene Tomato. Ramai yang telah berjaya, anda tunggu apa lagi. Jom wasap Pia cepat-cepat: 📲0135924959 📲0135924959 📲0135924959 . 🎁FREE Entel Mask to all customers 💳Price RM60 + 📦Postage RM8 SM & RM12 SS 👍Free consultation 🍒READY STOCK SERIBELLA 🍅AGENT & DROPSHIP NEEDED . . . . . . . #johor  #bazaarpaknil  #seribellasarawak  #dropshipneeded  #agentneeded   #seribellasunshiner  #selangor  #kualalumpur  #shahalam  #terengganu  #tipscantik  #tipssihat  #bellaammara  #seribella  #seribellaterengganu  #seribellafeedback  #terapiinstagram  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #seribellaperlis  #usahawanmuda  #semuabolehduit  #youcanduit  #testimoni  #ajimaura  #eusahawan  #erezeki  #usahawan  #bisnesonline 
Assalammualaikum & selamat pagi. Salam subuh. Salam dua rakaat. Marilah kita menunaikan solat subuh. Semoga permulaan hari kita lebih baik dari sebelumnya. Let's start a new journey
.
#MdeC #eusahawan #erezeki #youcandoit #youcanduit #bazaarpaknil #shaklee #foreverliving #kumoten #booking #agoda #tripjalanjalan #furleybio #airasia #travel #travelgram #thegoodlife #cruise #vacaymode #traveltips #travelfriendly #wheretonext #musthave #shoppingtime #style #nutrition #supplement
Assalammualaikum & selamat pagi. Salam subuh. Salam dua rakaat. Marilah kita menunaikan solat subuh. Semoga permulaan hari kita lebih baik dari sebelumnya. Let's start a new journey . #MdeC  #eusahawan  #erezeki  #youcandoit  #youcanduit  #bazaarpaknil  #shaklee  #foreverliving  #kumoten  #booking  #agoda  #tripjalanjalan  #furleybio  #airasia  #travel  #travelgram  #thegoodlife  #cruise  #vacaymode  #traveltips  #travelfriendly  #wheretonext  #musthave  #shoppingtime  #style  #nutrition  #supplement 
Heerlike Beverage bakal menceriakan hidup anda! 
#uitmkedah 
#eusahawan 
#heerlikebeverage 
#kbm246
#sedapbaqhang
New Recruting! We want You 💋
Love what you do 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪
.
ANTARA KELEBIHAN #teamFL :
.
🌟Group Support [ Positive Vibes Only ]
🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ]
🌟Teknik Jana 2K - 5K [ 1 Months ]
🌟Teknik Bina Legacy sendiri
🌟Teknik Free Marketing
🌟Teknik Marketing Berbayar
🌟Teknik Offline Marketing
🌟Teknik IG Review berquality
🌟Teknik Follow UP
🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ]
.
.
💥 Paling best platform tersedia khas untuk para #teamFL SPAM IG Shop anda di ruangan comment untuk mendapatkan prospek di IG :
.
.
✔ @dyxy.legacy
✔ @dyxycosmeticshq
.
.
💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korung nk achieve punye 😉
New Recruting! We want You 💋 Love what you do 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪 . ANTARA KELEBIHAN #teamFL  : . 🌟Group Support [ Positive Vibes Only ] 🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ] 🌟Teknik Jana 2K - 5K [ 1 Months ] 🌟Teknik Bina Legacy sendiri 🌟Teknik Free Marketing 🌟Teknik Marketing Berbayar 🌟Teknik Offline Marketing 🌟Teknik IG Review berquality 🌟Teknik Follow UP 🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] . . 💥 Paling best platform tersedia khas untuk para #teamFL  SPAM IG Shop anda di ruangan comment untuk mendapatkan prospek di IG : . . ✔ @dyxy.legacy ✔ @dyxycosmeticshq . . 💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korung nk achieve punye 😉
The Poisee 
Boutique X Kitchen
COMING SOON👑
#eusahawan
#uitmkedah
#ent530
#kbm246a
Ehm...
Siapa ni yg iri tengok foto ni? 😁
Nak foto bareng Khai tapi tak bisa?
Yuk! 
Khusus untuk pembelian RISES Bayang by Khai Bahar for him/her di @rises_jakarta akan dapat GRATIS 1 virtual foto bareng Khai!!! Cemana caranya? 
Khai kan jauh... @rises_jakarta kedatangan editor foto pro yg kan siap sandingkan foto kalian dengan Khai😃
. 
Pengiriman ke SELURUH INDONESIA *Gratis virtual foto berlaku mulai 25 September - 30 September only!!! Buruan order!!! Ketentuan:
✔️foto pilih sendiri
✔️ pose sopan dan tak mengandung sara
✔️order satu perfume dapat satu foto
✔️tag @khaibahar94 buat dia ketawa liat tingkah kita ni😄
. 
#risesofficial #khaibahar #parfume #halal #parfumhalal #jakarta #risesperfume #risesofficial #khaibahar94 #eusahawan #entrepreneur #wirausahamuda #startup #businessgirl #pengusahamuda
Ehm... Siapa ni yg iri tengok foto ni? 😁 Nak foto bareng Khai tapi tak bisa? Yuk! Khusus untuk pembelian RISES Bayang by Khai Bahar for him/her di @rises_jakarta akan dapat GRATIS 1 virtual foto bareng Khai!!! Cemana caranya? Khai kan jauh... @rises_jakarta kedatangan editor foto pro yg kan siap sandingkan foto kalian dengan Khai😃 . Pengiriman ke SELURUH INDONESIA *Gratis virtual foto berlaku mulai 25 September - 30 September only!!! Buruan order!!! Ketentuan: ✔️foto pilih sendiri ✔️ pose sopan dan tak mengandung sara ✔️order satu perfume dapat satu foto ✔️tag @khaibahar94 buat dia ketawa liat tingkah kita ni😄 . #risesofficial  #khaibahar  #parfume  #halal  #parfumhalal  #jakarta  #risesperfume  #risesofficial  #khaibahar94  #eusahawan  #entrepreneur  #wirausahamuda  #startup  #businessgirl  #pengusahamuda 
-
Always end the day, with a positive thought. No matter how hard things were, tomorrow's a fresh opportunity to make it better 👄🌸❤️
-
Goodnight lovelies!!! 😍
#eusahawankptmkuantan #eusahawan #goodnightpost #kurungcotton #entrepreneur #kurungcottonmurah
Gudnight from us..lapar kerr??? Jangan lupa dm sis..🤗gery cheese already restock..😊😊
#eusahawankptmktn 
#eusahawan 
#eusahawankptm
Tak terliur ka ?  Tak lama dah nak release. 
#eusahawan #uitm #kbm242/4b #kampuskedah
#ent530
Hye girls di luar sana .. bibir nampak kusam? Pucat? Tak ceria bila pergi ke tempat kerja ? Hmm jangan risau! Jom try lip matte The Elena Cosmetic ni! Macam macam warna yang ada .. Inilah masanya nak nampak gorgeous, vogue dan seksi macam Angelina Jolie uolss! 
Esok dah start post warna2 yang menarik yg uolls boleh pilih ! Tak sabar kan... tunggu......... #shawlkeknis#shawlchiffon#heavychiffon#borongshawl#shawllover#sayajualshawl#sayajualmakeup#shawlmurah#shawlkeknismurah#shawlchiffonmurah#shawlmalaysia#shawlmurahmalaysia#shawlpastel#uitm#eusahawan#kbm#bm243#uitmprettyofficial#handbagkorea#handbagcantik#handbagmalaysia#handbagmurahmalaysia#bagkoreamurah#lipmatte#matte#lipmattemurahmalaysia
Hye girls di luar sana .. bibir nampak kusam? Pucat? Tak ceria bila pergi ke tempat kerja ? Hmm jangan risau! Jom try lip matte The Elena Cosmetic ni! Macam macam warna yang ada .. Inilah masanya nak nampak gorgeous, vogue dan seksi macam Angelina Jolie uolss! Esok dah start post warna2 yang menarik yg uolls boleh pilih ! Tak sabar kan... tunggu......... #shawlkeknis #shawlchiffon #heavychiffon #borongshawl #shawllover #sayajualshawl #sayajualmakeup #shawlmurah #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlmalaysia #shawlmurahmalaysia #shawlpastel #uitm #eusahawan #kbm #bm243 #uitmprettyofficial #handbagkorea #handbagcantik #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #bagkoreamurah #lipmatte #matte #lipmattemurahmalaysia 
Goodnight, sebelum tidur tu calit lah sikit nissperfume ni supaya sentiasa wangi ❤
#perfumebyyana 
#perfumemurah 
#eusahawan 
#eusahawankptmktn
-
Alhamdulillah sis ni bg feedback positif, thank you sebab beli ❤️ insyaAllah boleh je repeat order. Kita sentiasa open order 😍
-
Mcm mana nak order cookies crunchy yg sedap daripada cookies crunchy?
Like fb pge saya danial.co
Follow instagram saya @cookiescrunchy__ 
Atau boleh ws saya ke no 012-8989644 to order 😘
#eusahawankptmkuantan #entrepreneur #eusahawan #kptmkuantan #cookiessedap #cookies
- Alhamdulillah sis ni bg feedback positif, thank you sebab beli ❤️ insyaAllah boleh je repeat order. Kita sentiasa open order 😍 - Mcm mana nak order cookies crunchy yg sedap daripada cookies crunchy? Like fb pge saya danial.co Follow instagram saya @cookiescrunchy__ Atau boleh ws saya ke no 012-8989644 to order 😘 #eusahawankptmkuantan  #entrepreneur  #eusahawan  #kptmkuantan  #cookiessedap  #cookies 
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM80
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM40
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM40
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM12
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
RM45
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM100
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM38 each
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM110
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
RM50
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM75
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM45
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM70
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM50
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM25
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
Lelong RM10
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
RM44.90
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
💃🏻💃🏻💃🏻
RM25
.
Harga tak termasuk penghantar. Kos penghantaran tambah RM12, kami mengunakan CITY LINK.
.
Whatsapp saya sekarang +60 194 277 224 atau klik link di bio
#eusahawan #hub5122 #hub5132KKTMBP #meka5a2017 #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #smkstgeorge #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebarandsmalaysia #tupperwarebrandspenang #tupperwarebrandsbalikpulau #hargamurah #tupperwaremurah #promosi #bazaarpaknil
.
.

NOKIA 3310 .
.
🌬Dual SIM
🌬Storage: 16 MB
🌬Made In China
🌬Support SD 32 GB .
📍Warranty diberikan

Harga Rm145
. . NOKIA 3310 . . 🌬Dual SIM 🌬Storage: 16 MB 🌬Made In China 🌬Support SD 32 GB . 📍Warranty diberikan Harga Rm145
Betapa Bahagia nya Seorang Ibu Bisa Melahirkan Anaknya Dari Rahimnya Sendiri.. Betapa Bahagia nya Seorang Ibu Bisa mengasih Keturunan Kepada Suami Dan Mertua Nya.. Ya Allah Ya Robb Terimakasih Atas Semua Yang Engkau Berikan Kepada Bunda Bunda Yang Bisa Meneruskan Dan Memperjuangkan Agama Mu.. Semoga Bunda Bunda Yang Masih Berjuang Untuk Hadirnya Sang Buah Hati Engkau Ridhoi Dan Engkau Permudah Jalan, Ikhtiwar Dan Usahanya Ya Rob... Di Pagi Ini Hamba BerMunajat Kepada Engkau.. Berikanlah Kebahagian Kepada Mereka Semua. 
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Pin: 5D590C11
Wa: 085331426792 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram 
#syukurselalu
Betapa Bahagia nya Seorang Ibu Bisa Melahirkan Anaknya Dari Rahimnya Sendiri.. Betapa Bahagia nya Seorang Ibu Bisa mengasih Keturunan Kepada Suami Dan Mertua Nya.. Ya Allah Ya Robb Terimakasih Atas Semua Yang Engkau Berikan Kepada Bunda Bunda Yang Bisa Meneruskan Dan Memperjuangkan Agama Mu.. Semoga Bunda Bunda Yang Masih Berjuang Untuk Hadirnya Sang Buah Hati Engkau Ridhoi Dan Engkau Permudah Jalan, Ikhtiwar Dan Usahanya Ya Rob... Di Pagi Ini Hamba BerMunajat Kepada Engkau.. Berikanlah Kebahagian Kepada Mereka Semua. آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Pin: 5D590C11 Wa: 085331426792 #terapiinstagram  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #belajarinstagram  #usahawanmuda  #freedom  #gainpost  #love  #lifestyle  #instadairy  #youcanduit  #powergold  #shaklee  #dms360  #nurraysabeauty  #toneexcel  #testimoni  #jsd  #ukhwahti  #instagood  #eusahawan  #instafamous  #ukhwahti  #usahawan  #bisnesonline  #seminar  #ajimaura   #terapiinstagram  #syukurselalu 
500pcs creampuff..done! Alhamdulillah..
#eusahawan 
#0193225400
Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu RM 38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulilah semua dah puas hati! Korang bila lagi nak try?💃🏻💃🏻💃🏻 .
.
.
Macam mana nak order? Whatsapp 0192305114 Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye 😘

#miracleserum
#uitm
#uitmpuncakalam
#eusahawan
#bm232
#uitmmelaka
#miracle
#serum
#glowing
#jerawat
#poribesar
#jeragat
#kulitkering
#eczema
#bibirkering
#kulitsensitif
#parutberlubang
#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitlicin
#melaka
#ns
#jdt
#nomercury
#permanent
#nakcantik
#naklawa
#dudapujaandara
#tv3
#astroria
Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu RM 38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulilah semua dah puas hati! Korang bila lagi nak try?💃🏻💃🏻💃🏻 . . . Macam mana nak order? Whatsapp 0192305114 Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye 😘 #miracleserum  #uitm  #uitmpuncakalam  #eusahawan  #bm232  #uitmmelaka  #miracle  #serum  #glowing  #jerawat  #poribesar  #jeragat  #kulitkering  #eczema  #bibirkering  #kulitsensitif  #parutberlubang  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitlicin  #melaka  #ns  #jdt  #nomercury  #permanent  #nakcantik  #naklawa  #dudapujaandara  #tv3  #astroria 
Terima kasih kerana memilih keropok kuantan😻😻 .
.
.
>> INGIN MAKAN MAKANAN KELANTAN<<
- Anda mengalami masalah LAPAR tengah malam?
- TIADA MASA untuk memasak semata-mata ingin makan sedikit?
- Ingin kenyang SEPANJANG MASA?
Ramai yang menghadapi masalah lapar pada waktu malam, tetapi tidak tahu mahu makan apa?

Macam kawan saya dulu selalu keluar malam semata-mata lapar pada waktu tengah malam, tetapi lepas mencuba keropok sira dari keropok kuantan, tiada lagi masalah lapar pada waktu tengah malam.

KEROPOK SIRA DARI KEROPOK KUANTAN

Dengan keropok ini, anda akan dapat:
1) TIDAK PERLU KE KELANTAN!!
- Dengan KEROPOK SIRA ini, anda tak perlu pergi ke Kelantan lagi sebab hanya boleh didapati di KEROPOK KUANTAN.
2) KEYANG SERTA MERTA!!
- Dengan KEROPOK SIRA ini, anda tiada masalah untuk lapar pada waktu malam.
3) TIDAK PERLU MASAK!!
- Dengan KEROPOK SIRA ini jugak, ia boleh menjimatkan waktu anda kerana tidak perlu memasak.

BERMINAT?? Jika berminat, sila klik
https://www.facebook.com/keropokKuantan/
ATAU 
Hubungi 0182184034
dan taip “ saya berminat dengan KEROPOK SIRA”
BONUS untuk 10 pembeli terawal iaitu boleh dapat keropok dengan harga hanya RM1
P/S : Tawaran ini mungkin akan ditarik pada bila-bila masa sahaja. BELI SEKARANG!!
Like page kami untuk lebih banyak TAWARAN dan PROMOSI LAGI!!
 KEROPOK KUANTAN

#eusahawan #kuantan #TamanTas #Feedback #makansedap #jualbeli #pahang #keropok #ikan
Terima kasih kerana memilih keropok kuantan😻😻 . . . >> INGIN MAKAN MAKANAN KELANTAN<< - Anda mengalami masalah LAPAR tengah malam? - TIADA MASA untuk memasak semata-mata ingin makan sedikit? - Ingin kenyang SEPANJANG MASA? Ramai yang menghadapi masalah lapar pada waktu malam, tetapi tidak tahu mahu makan apa? Macam kawan saya dulu selalu keluar malam semata-mata lapar pada waktu tengah malam, tetapi lepas mencuba keropok sira dari keropok kuantan, tiada lagi masalah lapar pada waktu tengah malam. KEROPOK SIRA DARI KEROPOK KUANTAN Dengan keropok ini, anda akan dapat: 1) TIDAK PERLU KE KELANTAN!! - Dengan KEROPOK SIRA ini, anda tak perlu pergi ke Kelantan lagi sebab hanya boleh didapati di KEROPOK KUANTAN. 2) KEYANG SERTA MERTA!! - Dengan KEROPOK SIRA ini, anda tiada masalah untuk lapar pada waktu malam. 3) TIDAK PERLU MASAK!! - Dengan KEROPOK SIRA ini jugak, ia boleh menjimatkan waktu anda kerana tidak perlu memasak. BERMINAT?? Jika berminat, sila klik https://www.facebook.com/keropokKuantan/ ATAU Hubungi 0182184034 dan taip “ saya berminat dengan KEROPOK SIRA” BONUS untuk 10 pembeli terawal iaitu boleh dapat keropok dengan harga hanya RM1 P/S : Tawaran ini mungkin akan ditarik pada bila-bila masa sahaja. BELI SEKARANG!! Like page kami untuk lebih banyak TAWARAN dan PROMOSI LAGI!!  KEROPOK KUANTAN #eusahawan  #kuantan  #TamanTas  #Feedback  #makansedap  #jualbeli  #pahang  #keropok  #ikan 
.
Nak tau tak, colour colour Umaiyya Skirt ni, ibarat PERGI TAK KEMBALI. Tapi setakat now, ADA LAGI BELUM PERGI . So before dia BETUL BETUL PERGI , meh grab sehelai dua 😆😘 .
.
🌸Details abt Umaiyya Skirt .
✔Material Dull Satin .
✔Beralun dan tak berkilat mcm satin biasa .
✔Jahitan superrrr kemas dari biasa .
✔Design and potongan skirt tak sama dgn skirt biasa .
✔100% tak jarang .
✔Free size and fit to XL .
✔Ready-to-solat .
.
🌸Price .
✔1pcs : RM55 .
✔2pcs : RM100 .
*add on RM8 for postage .
.
❤Buy 2pcs , get free korean facemask .
.
📞WHATSAPP : 01114045677 .
📞WHATSAPP : 01114045677 .
.
#agenthameeraa #umaiyyaskirt #hameeraofficial #igbiz #ebook #terapiinstagram #ebooksaka #igbiz #igbizmy #igshop #onlineshopping #eusahawan #erezeki #youcanduit #igshopmy #bazaarpaknil #moodrepublik #skirt #skirtmurah #skirtlabuh #skirtpatuhsyariah #skirtsatin #skirtmurahmalaysia
. Nak tau tak, colour colour Umaiyya Skirt ni, ibarat PERGI TAK KEMBALI. Tapi setakat now, ADA LAGI BELUM PERGI . So before dia BETUL BETUL PERGI , meh grab sehelai dua 😆😘 . . 🌸Details abt Umaiyya Skirt . ✔Material Dull Satin . ✔Beralun dan tak berkilat mcm satin biasa . ✔Jahitan superrrr kemas dari biasa . ✔Design and potongan skirt tak sama dgn skirt biasa . ✔100% tak jarang . ✔Free size and fit to XL . ✔Ready-to-solat . . 🌸Price . ✔1pcs : RM55 . ✔2pcs : RM100 . *add on RM8 for postage . . ❤Buy 2pcs , get free korean facemask . . 📞WHATSAPP : 01114045677 . 📞WHATSAPP : 01114045677 . . #agenthameeraa  #umaiyyaskirt  #hameeraofficial  #igbiz  #ebook  #terapiinstagram  #ebooksaka  #igbiz  #igbizmy  #igshop  #onlineshopping  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #igshopmy  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #skirt  #skirtmurah  #skirtlabuh  #skirtpatuhsyariah  #skirtsatin  #skirtmurahmalaysia 
.
Jangan ingat air ja ada air matcha green tea , Umaiyya Skirt ada tau ! Lagi nampak mengancam gituww 😍😍 .
.
Item : Umaiyya Skirt .
Colour : Green Tea .
Price .
💰1pcs : RM55 .
💰2pcs : RM100 .
*add on RM8 for postage .
.
❤Buy 2pcs , get free korean facemask .
.
📞WHATSAPP : 01114045677 .
📞WHATSAPP : 01114045677 .
.
#agenthameeraa #umaiyyaskirt #hameeraofficial #igbiz #ebook #terapiinstagram #ebooksaka #igbiz #igbizmy #igshop #onlineshopping #eusahawan #erezeki #youcanduit #igshopmy #bazaarpaknil #moodrepublik #skirt #skirtmurah #skirtlabuh #skirtpatuhsyariah #skirtsatin #skirtmurahmalaysia
. Jangan ingat air ja ada air matcha green tea , Umaiyya Skirt ada tau ! Lagi nampak mengancam gituww 😍😍 . . Item : Umaiyya Skirt . Colour : Green Tea . Price . 💰1pcs : RM55 . 💰2pcs : RM100 . *add on RM8 for postage . . ❤Buy 2pcs , get free korean facemask . . 📞WHATSAPP : 01114045677 . 📞WHATSAPP : 01114045677 . . #agenthameeraa  #umaiyyaskirt  #hameeraofficial  #igbiz  #ebook  #terapiinstagram  #ebooksaka  #igbiz  #igbizmy  #igshop  #onlineshopping  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #igshopmy  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #skirt  #skirtmurah  #skirtlabuh  #skirtpatuhsyariah  #skirtsatin  #skirtmurahmalaysia 
Assalamualaikum,/wasalam •	Berita baik bagi yang pengemar cheese,kelapa dan chocolate,terutama untuk pengemar biskut gery salute malkist.
Saya ada jual biskut gery original yaaa!!!! Yang original. Biskut yang sedang hitss sekarang,sekali cuba confirm nak lagii.
1 paket ada 10 keping
1 kotak ada 20 Paket
Harga (RM)
1Paket=Rm3.50
3paket=Rm10.00
COD kawasan kuantan ,kptm kuantan,taman rasau perdana,taman guru dan teluk mahang.(cas akan dikenekan untuk cod kerumah atau hostel sebanyak (RM2.00)) Jika berminat boleh 
whatsapp :01119412428
Instagram: along_and_the_bisc
Facebook: kepok and the bisc
#eusahawan
#biskuitgery
#fathialatif
#fildza
#anjung
#klccc
#tamantas
#rodong
#takmohutang²
#biskutktn
#hondacivic
#salute
#malkist
#cheseee
#choco
#kptmktn
#pen1013BM
Assalamualaikum,/wasalam • Berita baik bagi yang pengemar cheese,kelapa dan chocolate,terutama untuk pengemar biskut gery salute malkist. Saya ada jual biskut gery original yaaa!!!! Yang original. Biskut yang sedang hitss sekarang,sekali cuba confirm nak lagii. 1 paket ada 10 keping 1 kotak ada 20 Paket Harga (RM) 1Paket=Rm3.50 3paket=Rm10.00 COD kawasan kuantan ,kptm kuantan,taman rasau perdana,taman guru dan teluk mahang.(cas akan dikenekan untuk cod kerumah atau hostel sebanyak (RM2.00)) Jika berminat boleh whatsapp :01119412428 Instagram: along_and_the_bisc Facebook: kepok and the bisc #eusahawan  #biskuitgery  #fathialatif  #fildza  #anjung  #klccc  #tamantas  #rodong  #takmohutang²  #biskutktn  #hondacivic  #salute  #malkist  #cheseee  #choco  #kptmktn  #pen1013BM 
We've got some good smells for you too, gents! Coming to you very soon 🎀

#eusahawan 
#UiTMKedah 
#KBM2424B
.
Serum Foundation dari Elysian Cosmetic ni kan memang best! Mudah blend, sapuan meresap ke dalam wajah dan tak capuk. Dapat extra glowing lagi. Dengan serum foundation ni, sambil pakai make up pun dapat atasi masalah kulit.
.
Apa bahan-bahan natural dalam Serum Foundation ni?
✔️ Minyak argan
✔️ Minyak biji aprikot
✔️ Ekstrak pudina
✔️ Vitamin C
✔️ Vitamin E
.
Bahan-bahan semulajadi yang dirumus khas untuk membantu mengatasi masalah kulit wajah. Memang best lah kalau guna!
. Serum Foundation dari Elysian Cosmetic ni kan memang best! Mudah blend, sapuan meresap ke dalam wajah dan tak capuk. Dapat extra glowing lagi. Dengan serum foundation ni, sambil pakai make up pun dapat atasi masalah kulit. . Apa bahan-bahan natural dalam Serum Foundation ni? ✔️ Minyak argan ✔️ Minyak biji aprikot ✔️ Ekstrak pudina ✔️ Vitamin C ✔️ Vitamin E . Bahan-bahan semulajadi yang dirumus khas untuk membantu mengatasi masalah kulit wajah. Memang best lah kalau guna!
Dah bosan bersaiz besar?
Dah bosan mencari baju yg sesuai dgn saiz badan atau bila saiz besar ni baju semua sepattern jer.xde design yg letop2 utk orang yg bersaiz plus xl nie.
.
Jangan risau Beauteaslimkan ade😉 dapatkan sekotak jer dlu 10 hari mampu menjadikan mimpi uols utk kurus menjadi kenyataan. Seyes kot!!! Tak kuquih jugak akak refund duit hampa taw😛😜
.
WA 0124175051
.
.
#testimoniwd #WomenDesireeEssentialCream #baazaronline #baazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #wdecmurah #wdeclovers #wdec #wd #calitcalitcantik #cantik #awetmuda #moodrepublik #instafamous #instashop #like4like #likeforfollow #teammokda #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #usahawanonline #viral #usahawanmuda #youcanduit #testimoni #instagood #eusahawan #instafamous #erezeki #bisnesonline
Dah bosan bersaiz besar? Dah bosan mencari baju yg sesuai dgn saiz badan atau bila saiz besar ni baju semua sepattern jer.xde design yg letop2 utk orang yg bersaiz plus xl nie. . Jangan risau Beauteaslimkan ade😉 dapatkan sekotak jer dlu 10 hari mampu menjadikan mimpi uols utk kurus menjadi kenyataan. Seyes kot!!! Tak kuquih jugak akak refund duit hampa taw😛😜 . WA 0124175051 . . #testimoniwd  #WomenDesireeEssentialCream  #baazaronline  #baazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #wdecmurah  #wdeclovers  #wdec  #wd  #calitcalitcantik  #cantik  #awetmuda  #moodrepublik  #instafamous  #instashop  #like4like  #likeforfollow  #teammokda  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #usahawanmuda  #youcanduit  #testimoni  #instagood  #eusahawan  #instafamous  #erezeki  #bisnesonline 
Peek-a-boo! Let the smells spread, ladies. Coming to you very soon 🎀

#eusahawan 
#KBM2424B
#UiTMKedah
Saja nak habaq malam ni... kami nak kongsikan sedikit tips bagaimana caranya untuk menjaga baju yang mempunyai lace supaya ianya berada dalam keadaan yang baik dan tahan lama 
#eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2434a #kelopaklouloudia #cloths #tips #lace #bajukurung #melaka #malaysia
🌼Hi guys 😘😘
Please look forward to our exclusive scarves soon!! Stay tuned for more surprises👑🐾🍃🌼
#ent530 #im244 #uitmrembau #kampusrembau #eusahawan
✨ CLOSER TO YOU ✨
.
.
.
Hi everyoneee!

Are you a fashion lover? Have limited clothes and small budget?
Don't worry! We are here to offer you lots of interesting clothes, especially for girls, with affordable price 💵

Wow! 
Sounds intersting, right? 
So, stayyy tuned 😉  #sayajual #baju #bajustyle #bajucantik #affordableprice #happyshopping
#trustedseller #eusahawan #uitm #kampusrembau #ENT530
SALE!!! 🎉 SALE!!! 🎉 SALE!!! 🎉
_____________________________________

Berminat dengan cap yang lawa ini?? Tunggu apa lagi laju2 pm admin. Link whatsapp ada di bio @genesisz.co
______________________________________

Cap
Harga :  RM 40
Harga asal : RM 45
Size : Adjustable
READY STOCK ITEM
FREE POSTAGE 
______________________________________

Wow cantikkan 💕💕💕
Harga pun gila-gila😱😱😱 jadi tunggu apa lagi.Cepat whatsapp 0194346948 . Postage FREE so tak perlu risau harga postage lagi dah.😁😁
.
#terapiinstagram#juanpablo
#syukurselalu#usahawanonline #ajimaura#belajarinstagram#usahawanmuda#giveawaymalaysia
#youcanduit#powergold#shaklee 
#nurraysabeauty#bazaarpaknil
#toneexcel #testimoni#uitm#usm
#bestlakan#eusahawan#erezeki #usahawan #bisnesonline#kasutmurah
#tshirtmurah#kasutmurah
#sneakersmurah #capmurah
#capmurahmalaysia
#sneakermurahmalaysia
#kasutmurahmalaysia
#tshirtmurahmalaysia
SALE!!! 🎉 SALE!!! 🎉 SALE!!! 🎉 _____________________________________ Berminat dengan cap yang lawa ini?? Tunggu apa lagi laju2 pm admin. Link whatsapp ada di bio @genesisz.co ______________________________________ Cap Harga :  RM 40 Harga asal : RM 45 Size : Adjustable READY STOCK ITEM FREE POSTAGE ______________________________________ Wow cantikkan 💕💕💕 Harga pun gila-gila😱😱😱 jadi tunggu apa lagi.Cepat whatsapp 0194346948 . Postage FREE so tak perlu risau harga postage lagi dah.😁😁 . #terapiinstagram #juanpablo  #syukurselalu #usahawanonline  #ajimaura #belajarinstagram #usahawanmuda #giveawaymalaysia  #youcanduit #powergold #shaklee  #nurraysabeauty #bazaarpaknil  #toneexcel  #testimoni #uitm #usm  #bestlakan #eusahawan #erezeki  #usahawan  #bisnesonline #kasutmurah  #tshirtmurah #kasutmurah  #sneakersmurah  #capmurah  #capmurahmalaysia  #sneakermurahmalaysia  #kasutmurahmalaysia  #tshirtmurahmalaysia 
.
Devil food chocolate cake 😍
Size : 8inch
.
HAPPY BIRTHDAY HANDSOME TUAH!! 😎
Tqsm @lynnalias for ordering 💖 ...tq for tuah photo too!! & tq for your kind feedback on our devil food chocolate cake 😍..tq3 😄😄😉
.
WA : 012.4299442 (erin)
.
#dfcc #sayajualdessert #sayajualkek #kekbirthday #eUsahawan #bazaronline #bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #bazarpaknilcake #butikcafe #followmyig #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #shahalambakers #cyberjaya #putrajaya #klangcakes #meru #kl #uitmshahalam #septorders #thankyouforyoursupport #weddingcake #hantaran #bakedbyerins #cars #topper #kotadamansaracake
. Devil food chocolate cake 😍 Size : 8inch . HAPPY BIRTHDAY HANDSOME TUAH!! 😎 Tqsm @lynnalias for ordering 💖 ...tq for tuah photo too!! & tq for your kind feedback on our devil food chocolate cake 😍..tq3 😄😄😉 . WA : 012.4299442 (erin) . #dfcc  #sayajualdessert  #sayajualkek  #kekbirthday  #eUsahawan  #bazaronline  #bazaarpaknilofficial  #bazaarpaknil  #bazarpaknilcake  #butikcafe  #followmyig  #setiaalambakers  #setiaalam  #shahalam  #shahalambakers  #cyberjaya  #putrajaya  #klangcakes  #meru  #kl  #uitmshahalam  #septorders  #thankyouforyoursupport  #weddingcake  #hantaran  #bakedbyerins  #cars  #topper  #kotadamansaracake 
.
Devil food chocolate cake 😍
Size : 8inch
.
HAPPY BIRTHDAY HANDSOME TUAH!! 😎
Tqsm @lynnalias for ordering 💖 ...tq for tuah photo too!! & tq for your kind feedback on our devil food chocolate cake 😍..tq3 😄😄😉
.
WA : 012.4299442 (erin)
.
#devilfoodchocolatecake #dfcc  #sayajualdessert #sayajualkek #kekbirthday #eUsahawan #bazaronline #bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #bazarpaknilcake #butikcafe #followmyig #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #shahalambakers #cyberjaya #putrajaya #klang #meru #kl #uitmshahalam #septorders #thankyouforyoursupport #weddingcake #hantaran #bakedbyerins #cars #sistghcuba #kotadamansara
. Devil food chocolate cake 😍 Size : 8inch . HAPPY BIRTHDAY HANDSOME TUAH!! 😎 Tqsm @lynnalias for ordering 💖 ...tq for tuah photo too!! & tq for your kind feedback on our devil food chocolate cake 😍..tq3 😄😄😉 . WA : 012.4299442 (erin) . #devilfoodchocolatecake  #dfcc  #sayajualdessert  #sayajualkek  #kekbirthday  #eUsahawan  #bazaronline  #bazaarpaknilofficial  #bazaarpaknil  #bazarpaknilcake  #butikcafe  #followmyig  #setiaalambakers  #setiaalam  #shahalam  #shahalambakers  #cyberjaya  #putrajaya  #klang  #meru  #kl  #uitmshahalam  #septorders  #thankyouforyoursupport  #weddingcake  #hantaran  #bakedbyerins  #cars  #sistghcuba  #kotadamansara 
.
Devil food chocolate cake 😍
Size : 8inch
.
HAPPY BIRTHDAY HANDSOME TUAH!! 😎
Tqsm @lynnalias for ordering 💖 ...tq for tuah photo too!! & tq for your kind feedback on our devil food chocolate cake 😍..tq3 😄😄😉
.
WA : 012.4299442 (erin)
.
#devilfoodchocolatecake #dfcc  #sayajualdessert #sayajualkek #kekbirthday #eUsahawan #bazaronline #bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #bazarpaknilcake #butikcafe #followmyig #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #shahalambakers #cyberjaya #putrajaya #klang #meru #kl #uitmshahalam #septorders #thankyouforyoursupport #weddingcake #hantaran #bakedbyerins #cars #sistghcuba #kotadamansara
. Devil food chocolate cake 😍 Size : 8inch . HAPPY BIRTHDAY HANDSOME TUAH!! 😎 Tqsm @lynnalias for ordering 💖 ...tq for tuah photo too!! & tq for your kind feedback on our devil food chocolate cake 😍..tq3 😄😄😉 . WA : 012.4299442 (erin) . #devilfoodchocolatecake  #dfcc  #sayajualdessert  #sayajualkek  #kekbirthday  #eUsahawan  #bazaronline  #bazaarpaknilofficial  #bazaarpaknil  #bazarpaknilcake  #butikcafe  #followmyig  #setiaalambakers  #setiaalam  #shahalam  #shahalambakers  #cyberjaya  #putrajaya  #klang  #meru  #kl  #uitmshahalam  #septorders  #thankyouforyoursupport  #weddingcake  #hantaran  #bakedbyerins  #cars  #sistghcuba  #kotadamansara 
Siapa yang tengah consume supplement (WAJIB BACA)
.
Selalu tak dengar atau terbaca kalau amik supplement itu ini nanti effect buah pinggang? Macam seram gitu bunyi dia kan 👻
.
Sebenarnya kalau awak ikut cara pemakanan yang betul (tak overdose), minum cukup air masak & ikut segala pantang larang insyaAllah benda-benda macam tu takkan terjadi 😇
.
Kita nak hightlight pasal "MINUM AIR KOSONG KENA BANYAK"
.
Air penting untuk melarutkan hasil sampingan metabolisme seperti asid urik dan urea yang diangkut oleh darah ke buah pinggang. Air mencukupi diperlukan untuk mengeluarkan bahan buangan ini dari badan dengan berkesan kerana kekurangan air MEMAKSA buah pinggang bekerja lebih keras untuk menapis bahan toksik dan lama kelamaan ia boleh menyebabkan KEROSAKAN organ penting ini.“
.
Air juga diperlukan untuk menjadi pelincir kepada pergerakan sendi dan kajian menunjukkan pengambilan lapan hingga 10 gelas air sehari boleh mengurangkan kesakitan sendi pada 80 peratus pesakit artritis.
.
So, no excuse nak ckp ala sis saya tak boleh telan air kosong rasa mcm euww je. Good luck minum 10 gelas air sehari  3 liter 💪
. .

#losyen_kurus_secretcorrea 
#LosyenKurusSejuk_SecretCorrea
#tipssihat
#tipscantik
#tipskurus
#bisnesonline
#eusahawan
#cikguinsta
#aurainsta 
#terapiInstagram 
#youcanduit 
#wsap0199142457
Siapa yang tengah consume supplement (WAJIB BACA) . Selalu tak dengar atau terbaca kalau amik supplement itu ini nanti effect buah pinggang? Macam seram gitu bunyi dia kan 👻 . Sebenarnya kalau awak ikut cara pemakanan yang betul (tak overdose), minum cukup air masak & ikut segala pantang larang insyaAllah benda-benda macam tu takkan terjadi 😇 . Kita nak hightlight pasal "MINUM AIR KOSONG KENA BANYAK" . Air penting untuk melarutkan hasil sampingan metabolisme seperti asid urik dan urea yang diangkut oleh darah ke buah pinggang. Air mencukupi diperlukan untuk mengeluarkan bahan buangan ini dari badan dengan berkesan kerana kekurangan air MEMAKSA buah pinggang bekerja lebih keras untuk menapis bahan toksik dan lama kelamaan ia boleh menyebabkan KEROSAKAN organ penting ini.“ . Air juga diperlukan untuk menjadi pelincir kepada pergerakan sendi dan kajian menunjukkan pengambilan lapan hingga 10 gelas air sehari boleh mengurangkan kesakitan sendi pada 80 peratus pesakit artritis. . So, no excuse nak ckp ala sis saya tak boleh telan air kosong rasa mcm euww je. Good luck minum 10 gelas air sehari 3 liter 💪 . . #losyen_kurus_secretcorrea  #LosyenKurusSejuk_SecretCorrea  #tipssihat  #tipscantik  #tipskurus  #bisnesonline  #eusahawan  #cikguinsta  #aurainsta  #terapiInstagram  #youcanduit  #wsap0199142457 
Assalamualaikum. Hai
.
Hampa dah dinner ka tu?Eyda dok tengah tunggu 
makanan lagi ni sambil2 layan bola kat kedai makan ha.😆
.
Hari ni Eyda nak share dengan hampa pasal kebaikan Serisoap ni? Hampa dah try Serisoap ni? Bagi yang belum try, meh Eyda bagitau korang pasal Serisoap ni😆
.
🍅 2 IN 1: CLEANSER & SCRUB 🍅
.
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.
.
Kelebihan Utama SeriSoap.
Membantu :
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi.
🍅mengimbangi lebihan minyak.
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam.
🍅mengecilkan pori terbuka.
🍅memberi lembapan pada kulit.
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit.
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif.
.
💳Harga: RM 29 *exc postage
_
🎁Free container untuk letak sabun😊
.
💊Ready stock 😊
.
WA 📲 017 4285486
Assalamualaikum. Hai . Hampa dah dinner ka tu?Eyda dok tengah tunggu makanan lagi ni sambil2 layan bola kat kedai makan ha.😆 . Hari ni Eyda nak share dengan hampa pasal kebaikan Serisoap ni? Hampa dah try Serisoap ni? Bagi yang belum try, meh Eyda bagitau korang pasal Serisoap ni😆 . 🍅 2 IN 1: CLEANSER & SCRUB 🍅 . * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. . Kelebihan Utama SeriSoap. Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi. 🍅mengimbangi lebihan minyak. 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam. 🍅mengecilkan pori terbuka. 🍅memberi lembapan pada kulit. 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit. 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif. . 💳Harga: RM 29 *exc postage _ 🎁Free container untuk letak sabun😊 . 💊Ready stock 😊 . WA 📲 017 4285486
[SAIZ SELUAR KURANG !!😱😱]
.
Dulu saiz seluar 34 , tapi gaiss lepas sis sapu LOTION SC ni saiz seluar dahh berkurang ke saiz 31 !! Wahh best nyaaa 😍😍
.
Meh gaiss cepat cepat wasap admin 
http://www.wasap.my/+60174276701/naksc
http://www.wasap.my/+60174276701/naksc

#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#secretcorrea
#shaklee 
#losyensecretcorrea
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#paritbuntar
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#diet
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura
#menantifebruari
#maharajalawakmega
#kurus
[SAIZ SELUAR KURANG !!😱😱] . Dulu saiz seluar 34 , tapi gaiss lepas sis sapu LOTION SC ni saiz seluar dahh berkurang ke saiz 31 !! Wahh best nyaaa 😍😍 . Meh gaiss cepat cepat wasap admin http://www.wasap.my/+60174276701/naksc http://www.wasap.my/+60174276701/naksc #terapiinstagram  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #belajarinstagram  #usahawanmuda  #freedom  #love  #lifestyle  #instadairy  #youcanduit  #secretcorrea  #shaklee  #losyensecretcorrea  #nurraysabeauty  #toneexcel  #testimoni  #jsd  #paritbuntar  #instagood  #eusahawan  #instafamous  #diet  #usahawan  #bisnesonline  #seminar  #ajimaura  #menantifebruari  #maharajalawakmega  #kurus 
Peminat Dark Blue ada tak kat sini?🙋
.
#jessieprintedblousedfs 
Best tak best saiz available dari 36-55 uolls😍😍
.
.
.
WHATSAPP cepat🙌
📲 017 9278227
📲 017 9278227
📲 017 9278227
Peminat Dark Blue ada tak kat sini?🙋 . #jessieprintedblousedfs  Best tak best saiz available dari 36-55 uolls😍😍 . . . WHATSAPP cepat🙌 📲 017 9278227 📲 017 9278227 📲 017 9278227
Tinggal beberapa jam sahaja lagi sebelum harga promosi Bougas Beauty Serum akan tamat 😱. Lepas ni akan kembali ke harga asal. Harga tengah murah ni baik ambil 2-3 botol buat stok dekat rumah.
.
NP: RM75 tidak termasuk postage
Harga promosi: RM69 tidak termasuk postage
.
.
Dm atau whatsapp kami sekarang kalau berminat nak order ❤️
.
.
#bougasbeautyserum #eusahawan #uitm #bm2434b #sayajualserum #serumbougas
Tinggal beberapa jam sahaja lagi sebelum harga promosi Bougas Beauty Serum akan tamat 😱. Lepas ni akan kembali ke harga asal. Harga tengah murah ni baik ambil 2-3 botol buat stok dekat rumah. . NP: RM75 tidak termasuk postage Harga promosi: RM69 tidak termasuk postage . . Dm atau whatsapp kami sekarang kalau berminat nak order ❤️ . . #bougasbeautyserum  #eusahawan  #uitm  #bm2434b  #sayajualserum  #serumbougas 
ALHAMDULILLAH SYUKUR KEPADA ALLAH SWT.

KAMI INGIN BERKONGSI REZEKI ALLAH DENGAN MEMBERI ANDA :

PELUANG BISNES !!!
PELUANG BISNES !!!
PELUANG BISNES !!! Kami memerlukan rakan niaga (agent) dan dropship di seluruh Malaysia. 
Yang berminat untuk sertai kami menjadi USAHAWAN BERJAYA. 
Boleh hubungi kami dengan segera. Tempat adalah terhad. PM SEGERA !!! Tips ringkas orang *BERJAYA* :

Orang *BERJAYA* ➡ malas pun dia buat
Orang *BERJAYA* ➡ susah pun dia buat
Orang *BERJAYA* ➡ tak tahu pun dia buat
Orang *BERJAYA* ➡ penat pun dia buat 
Orang *BERJAYA* ➡ tak sempat pun dia buat

Tiada alasan bagi mereka yang ingin BERJAYA *SEMOGA BERJAYA*
================================= PRODUK MUSLIM SUCI DAN BERMUTU
PM KAMI SEGERA!!
.
.
.
.
#bidara #bidarasyifa #bidarasyifacheeria #shifa #syifa #pengedar #ejen #agent #dropship #usahawan #eusahawan #produkmuslim #peluangbisnes  #rakanniaga  #kongsirezeki #bisnes #petalingjaya #kualalumpur #selangor #malaysia #lembahkelang #diperlukan #wanted #sideincome #cariduitlebih #pendapatantambahan #tambahpendapatan
ALHAMDULILLAH SYUKUR KEPADA ALLAH SWT. KAMI INGIN BERKONGSI REZEKI ALLAH DENGAN MEMBERI ANDA : PELUANG BISNES !!! PELUANG BISNES !!! PELUANG BISNES !!! Kami memerlukan rakan niaga (agent) dan dropship di seluruh Malaysia. Yang berminat untuk sertai kami menjadi USAHAWAN BERJAYA. Boleh hubungi kami dengan segera. Tempat adalah terhad. PM SEGERA !!! Tips ringkas orang *BERJAYA* : Orang *BERJAYA* ➡ malas pun dia buat Orang *BERJAYA* ➡ susah pun dia buat Orang *BERJAYA* ➡ tak tahu pun dia buat Orang *BERJAYA* ➡ penat pun dia buat Orang *BERJAYA* ➡ tak sempat pun dia buat Tiada alasan bagi mereka yang ingin BERJAYA *SEMOGA BERJAYA* ================================= PRODUK MUSLIM SUCI DAN BERMUTU PM KAMI SEGERA!! . . . . #bidara  #bidarasyifa  #bidarasyifacheeria  #shifa  #syifa  #pengedar  #ejen  #agent  #dropship  #usahawan  #eusahawan  #produkmuslim  #peluangbisnes  #rakanniaga  #kongsirezeki  #bisnes  #petalingjaya  #kualalumpur  #selangor  #malaysia  #lembahkelang  #diperlukan  #wanted  #sideincome  #cariduitlebih  #pendapatantambahan  #tambahpendapatan