an online Instagram web viewer

#hub5122 medias

Photos

Combo Baju Mickey , 2 Helai RM40 Siap Pos .

Pit : 23-24
Labuh : 28.5
Kondisi : 8/10

Jika berminat Boleh PM / Wassap 01124308605

#bundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundlemelaka #bundleterbaik #bundlecantik #layanbundle #janjirare #baju #murah #supportmybusiness #DAF5A2017 #DigitalEnterprise #MDEC #eusahawan #HUB5122 #Retrobundle19
Pembuatan 100% daripada WARISAN UMMIE
RM15
Untuk tempahan boleh call/ws 013-7670437 (Sheikh Bakhtiar)

COD batu pahat

#REMPEYEKWARISANUMMIE
#REMPEYEKTRADISIONAL
#KEREPEKTRADISIONAL
#MAKANANHALAL
#WARISANUMMIEWARISANJOHOR
#REMPEYEKJOHOR
#BATUPAHATJOHOR
#USAHAWANMUDA
#KKTMSG
#DIGITALENTERPRISE
#HUB5122
#DTF5B
#RESTUUMMIESEPANJANGZAMAN
Assalamualaikum dan selamat malam. Tumpang lalu .. REMPEYEK WARISAN UMMIE .. sekali rasa pasti nak lagi .. RANGUP!! 3 perasa cinta.. - rempeyek kacang dhal
- rempeyek kacang hijau
- rempeyek kacang tanah

Untuk tempahan boleh call/ws di talian:

013-7670437 (shaikh bakhtiar)
013-7670437 (shaikh bakhtiar)
013-7670437 (shaikh bakhtiar)

COD batu pahat

#REMPEYEKWARISANUMMIE
#REMPEYEKTRADISIONAL
#KEREPEKTRADISIONAL
#MAKANANHALAL
#WARISANUMMIEWARISANJOHOR
#REMPEYEKJOHOR
#BATUPAHATJOHOR
#USAHAWANMUDA
#KKTMSG
#DIGITALENTERPRISE
#HUB5122
#DTF5B
#RESTUUMMIESEPANJANGZAMAN
Assalamualaikum dan selamat malam. Tumpang lalu .. REMPEYEK WARISAN UMMIE .. sekali rasa pasti nak lagi .. RANGUP!! 3 perasa cinta.. - rempeyek kacang dhal - rempeyek kacang hijau - rempeyek kacang tanah Untuk tempahan boleh call/ws di talian: 013-7670437 (shaikh bakhtiar) 013-7670437 (shaikh bakhtiar) 013-7670437 (shaikh bakhtiar) COD batu pahat #REMPEYEKWARISANUMMIE  #REMPEYEKTRADISIONAL  #KEREPEKTRADISIONAL  #MAKANANHALAL  #WARISANUMMIEWARISANJOHOR  #REMPEYEKJOHOR  #BATUPAHATJOHOR  #USAHAWANMUDA  #KKTMSG  #DIGITALENTERPRISE  #HUB5122  #DTF5B  #RESTUUMMIESEPANJANGZAMAN 
Kepada pelanggan2 jajan sedap kami ade buat satu pertandingan kepada sesiapa yang mengambil gambar bersama kerepek kami dan caption yang paling spoting kami akan bagi satu kerepek pek besar secara percuma ๐Ÿ˜.
#pisangemas #pisangnangka
#pisangmuda #eusahawan
#hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #resepikehidupanku
Asalamualaikum warga instagram...saya disini ada contest sikit... siapa yang order cheesekut melebihi 5 bekas atau repeat order melebihi 5 kali akan mendapat free 3 cheesekut & mendapat topup maxis,digi atau celcom sebanyak 5 ringgit..
#DIGITALENTERPRISE #hub5122 #cheesekutpadu #cheesekutmeleleh #thrustseller #student #usahawan
Cheesekut Lelehhh baq hang...!!
Mariยฒ Dapatkan segera di MR Dessert House..
boleh hubungi kami jika anda berminat..!!
no tel: +60149458949
#cheesekutpadu #cheesekutmeleleh #buyers #student #supportbusinessMelayu #usahawan #DIGITALENTERPRISE
#hub5122 #dessertsedap #hantuchessekut
PERADUAN TEKA DAN MENANG๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ hadiah misteri๐Ÿ˜Ž. Cara untuk menang amat laa mudah . Comment dibawah jawapan anda. Dan kmi akan memilih pemenang nye !!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Soalan๐Ÿ”œ HARI APAKAH KDAI KAMI TIDAK BEROPERASI??? .siapa cepat dia dapat๐ŸŽ๐ŸŽ. Tsyabarbershop#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #dgn5A2017 #general #trending #unik #barbershop #lookbetter #feelbetter #kktmbp #kktmbpdihatiku #kacakasal #barberkacak #barbermurah #makmarahjualmahal #barberkamibaek #tsyabarbershop #createyourhappy
PERADUAN TEKA DAN MENANG๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ hadiah misteri๐Ÿ˜Ž. Cara untuk menang amat laa mudah . Comment dibawah jawapan anda. Dan kmi akan memilih pemenang nye !!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Soalan๐Ÿ”œ HARI APAKAH KDAI KAMI TIDAK BEROPERASI??? .siapa cepat dia dapat๐ŸŽ๐ŸŽ. Tsyabarbershop#eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #dgn5A2017  #general  #trending  #unik  #barbershop  #lookbetter  #feelbetter  #kktmbp  #kktmbpdihatiku  #kacakasal  #barberkacak  #barbermurah  #makmarahjualmahal  #barberkamibaek  #tsyabarbershop  #createyourhappy 
Cari perbezaan :
which one is ori and which one is copy ?

who is the lucky person to get discount of honey glow magic soap ?

#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #dpt52017 #general #trending #unik #letscantik #glowbeautytrending #gojeslady #gebugebas #cantikharihari #putihgebusuamiponsayang #supportsis #usahawanbaru
sempenaa musim hujan ni hamba nak payung lah review ni
jangann cakap hamba tak payung
#eusahawan #kktmbp #kakiayamofficialshoes #kasutlawa #hub5122 #hub5122kktmbp
Wahh..!! feedback customer kitew..!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ~Marinate๐ŸKambing Berapi๐Ÿ”ฅ
1kg~RM45 ~Marinate๐Ÿ“Ayam Berapi๐Ÿ”ฅ
Rm35/box
*Pilihan utk ayam berapi
5 slice(ayam peha xpa tulang)/1ekor(ayam potong 12) ~Ayam Kampung Berempah (Perapan Istimewa)
RM20=>1ekor-Potong 8-10 ~Sos Perap BBQ
RM30/1kg
RM15/500gm
*Sesuai perap kambing,daging,ayam,seefood...dll โŒBahan Pengawet
โœ…Muslim Produk
๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU
โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU
RM 2-RM 3 ikut kawasan
โ˜Ž Hubungi :
๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN
๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL
#MohonShare
#SupportMuslimProduk
#TanggungPuasHati
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #kktmbp #chickengrill #ayamperap #lambgrill #ayamkampung #makansampaikenyang #dinnerdate #dinnertime #lunch #sayajual #perapan_istimewa
Wahh..!! feedback customer kitew..!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ~Marinate๐ŸKambing Berapi๐Ÿ”ฅ 1kg~RM45 ~Marinate๐Ÿ“Ayam Berapi๐Ÿ”ฅ Rm35/box *Pilihan utk ayam berapi 5 slice(ayam peha xpa tulang)/1ekor(ayam potong 12) ~Ayam Kampung Berempah (Perapan Istimewa) RM20=>1ekor-Potong 8-10 ~Sos Perap BBQ RM30/1kg RM15/500gm *Sesuai perap kambing,daging,ayam,seefood...dll โŒBahan Pengawet โœ…Muslim Produk ๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU RM 2-RM 3 ikut kawasan โ˜Ž Hubungi : ๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN ๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL #MohonShare  #SupportMuslimProduk  #TanggungPuasHati  #eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #meka5a2017  #general  #trending  #unik  #kktmbp  #chickengrill  #ayamperap  #lambgrill  #ayamkampung  #makansampaikenyang  #dinnerdate  #dinnertime  #lunch  #sayajual  #perapan_istimewa 
Mengikut feedback customer, serunding ayam lebih sedap berbanding serunding daging...so korang macam mana...pilih yg mana suka dan pm terus ke no 0109120082
#eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp #meka5b2017  #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Perbezaan serunding ayam dan daging....yg mana minat boleh pm terus ke no 0109120082
#eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp #meka5b2017  #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Stok serunding baru sampai...sapa yg order 5 bekas keatas akan mendapat free postage dan hadiah lain menanti anda...tggu apa lagi...order la skrg ke no 0109120082
#eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp #meka5b2017  #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Pagi ni sy buka kepada sesiapa yg nk order...macam biasa siapa nk order boleh pm 0109120082
#eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp #meka5b2017  #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Ni ad sikit info sihat yg saya nak share utk semua 
#hub5122#hub5122kktmbp#eushawan#meka5c2017#zarazya#trimzlotion
Yang mana tgh plan nak kuruskan badan tuh meh xuba lotion ni tgk 
#hub5122#hub5122kktmbp#meka5c2017#eusahawan#trimzlotion#zarazya
Asalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kami ada rezeki lebih sikit so kami nak buat contest. Pemenang bertuah layak mendapat sejumlah wang bernilai RM100.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow instagram HAH Bundle Store.
2. Tag sebanyak mana rakan anda.
3. Like dan comment "saya nak menang" di post HAH Bundle Store.

Anda mungkin pemenang bertuah yang kami cari.

#manamaudapat #rareitem #bundlebaik #sedekahamaljariah #bundlebaik #kasutelok #bajuelok #seluarelok #usahawanmuda #usahawanberjaya #hub5122 #kktmbp #stampingdie5abstampingdie5ab #digitalenterprise
Asalamualaikum dan selamat sejahtera. Kami ada rezeki lebih sikit so kami nak buat contest. Pemenang bertuah layak mendapat sejumlah wang bernilai RM100. Syarat-syarat penyertaan: 1. Follow instagram HAH Bundle Store. 2. Tag sebanyak mana rakan anda. 3. Like dan comment "saya nak menang" di post HAH Bundle Store. Anda mungkin pemenang bertuah yang kami cari. #manamaudapat  #rareitem  #bundlebaik  #sedekahamaljariah  #bundlebaik  #kasutelok  #bajuelok  #seluarelok  #usahawanmuda  #usahawanberjaya  #hub5122  #kktmbp  #stampingdie5abstampingdie5ab  #digitalenterprise 
GIVEAWAY CONTEST!!!
Cuba lihat dengan teliti gambar ini dan comment apa yang anda nampak.
First 3 answer akan dapat casing pilihan anda secara percuma!!!
Cepat2 jgn lepaskan peluang.
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5c2017 #barangmurah #barangunik #hardcase #hardcaseiphone #azzuphoneaccessories
Assalamualaikum Peminat Bundle ๐Ÿ˜Š
Adaa sehelai baju kolar vintage Yonex untuk dijual 
RM 35 Siap Pos

Tag : Yonex
Pit : 19
Labuh : 26
Kain : 50/50
Kondisi : 9.5/10
Made In Japan
All single stitch

Jika berminat boleh PM / Wassap 01124308605

#bundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundlemelaka #bundleterbaik #bundlecantik #layanbundle #janjirare #baju #murah #supportmybusiness #DAF5A2017 #DigitalEnterprise #MDEC #eusahawan #HUB5122 #Retrobundle19
whipping cream uht dairy
250g coklat masakan
1/4 susu pekat
biskut marrie
125g cream cheese
1/2 butter
serbuk milo

cara-cara

masakkan  250g coklat masakan+ 1 cawan whipping cream uht dairy +  2 sb butter.kacau sehingga sebati dan biarkan 5-6 jam.
blenderkan 125g cream chesse + 1/4 cawan susu pekat + 2sb whipping cream
hancurkan 20 keping biskut marrie dan bahagikan kepada 2 bahagian
cairkan 1/2 ketul butter 
campurkan butter yang dicairkan dengan 1 bahagian biskut marrie yang dihancurkan.bila serbuk biskut marrie boleh dikepal bermakna butter sudah cukup.jangan tuang semua butter
buat base pada bekas anda menggunakkan biskut marrie tadi dan biarkan dalam peti sejuk 5 min
1 bahagian biskut marrie lagi kita campurkan dengan serbuk milo
lepas tu kita lapisakn base biskut marrie dengan coklat yang kita masak tadi.ratakan coklat tersebut
taburkan serbuk milo yang dicampurkan dengan biskut marrie ke atas lapisan coklat
pipe kan cream cheese yang kita blender tadi ke atas serbuk milo+biskut marrie
ulang balik steep 6,8,9 dan 10.lapisan ikut suka anda,lagi banyak lagi sedap.
hiaskan ikut suka anda
sejukkan 2 jam dlm peti sejuk
#tipmudah #brocuba #supportbusinessMelayu #Student #cheesekutpadu #cheesekutmeleleh #dijaminhalal #hantucheesekut
#HUB5122 #DIGITALENTERPRISE
whipping cream uht dairy 250g coklat masakan 1/4 susu pekat biskut marrie 125g cream cheese 1/2 butter serbuk milo cara-cara masakkan 250g coklat masakan+ 1 cawan whipping cream uht dairy + 2 sb butter.kacau sehingga sebati dan biarkan 5-6 jam. blenderkan 125g cream chesse + 1/4 cawan susu pekat + 2sb whipping cream hancurkan 20 keping biskut marrie dan bahagikan kepada 2 bahagian cairkan 1/2 ketul butter campurkan butter yang dicairkan dengan 1 bahagian biskut marrie yang dihancurkan.bila serbuk biskut marrie boleh dikepal bermakna butter sudah cukup.jangan tuang semua butter buat base pada bekas anda menggunakkan biskut marrie tadi dan biarkan dalam peti sejuk 5 min 1 bahagian biskut marrie lagi kita campurkan dengan serbuk milo lepas tu kita lapisakn base biskut marrie dengan coklat yang kita masak tadi.ratakan coklat tersebut taburkan serbuk milo yang dicampurkan dengan biskut marrie ke atas lapisan coklat pipe kan cream cheese yang kita blender tadi ke atas serbuk milo+biskut marrie ulang balik steep 6,8,9 dan 10.lapisan ikut suka anda,lagi banyak lagi sedap. hiaskan ikut suka anda sejukkan 2 jam dlm peti sejuk #tipmudah  #brocuba  #supportbusinessMelayu  #Student  #cheesekutpadu  #cheesekutmeleleh  #dijaminhalal  #hantucheesekut  #HUB5122  #DIGITALENTERPRISE 
Open Order Now....
Cheesekut Oreo, Cheesekutcoklat & Cheesekut Nestum..
pm kami segera talian
016-4635457 @ 013-5816691
#cheesekutmeleleh #cheesekutpadu #dessertsedap #dijaminhalal #buyers #hantuchessekut #student #supportbussinessMelayu #brocuba #DIGITALENTERPRISE #hub5122
Haa ni saja nk tunjuk hasil cheesekut kami.. nampak menarik tak? Mcm sedap ja kan.. tak kan tak sedap lagi mcm ni.. nampak pon dh mengancam.. uishh sedap ni.. rugi la sapa yang xoder kat kami.. hampa jgn ragu2 ngan kami.. kalau xcaya.. kami leh hantaq kat hampa.. face to face.. kalau nk oder ye.. tq
#buyers #brocuba #cheesekutpadu #cheesekutmeleleh #hantuchessekut #student #supportbussinessMelayu #thrustseller #dijaminhalal #DIGITALENTERPRISE #hub5122
Assalamualaikum Peminat Bundle ๐Ÿ˜Š

Ada Sehelai Baju Bundle Vintage untuk dijual

Vintage Team Ranchon
Tag : Hanes
Pit : 18-18.5
Labuh : 25
Kondisi : 9/10
All single stitch
Tiada tulang tepi

Jika berminat boleh PM / Wassap 01124308605

#bundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundlemelaka #bundleterbaik #bundlecantik #layanbundle #janjirare #baju #murah #supportmybusiness #DAF5A2017 #DigitalEnterprise #MDEC #eusahawan #HUB5122 #Retrobundle19
Haa tu yg belah kiri tu customer kami.. dy dh beli kat kami.. murah ja.. harga 3 ringgit ja.. sedap Oo.. rugi wey xtempah.. dy dh rasa.. hampa xkan tengok ja.. xnk oder ka? Mehh la oder kat kami ni.. xyah tunggu lagi.. kalau malas nk buat oder ja.. murah pown murah.. oder ja satg sampai.. xyah penat2 nk buat.. sedap pown sedap.. kompom puas hati

Pm kami
" 0164635457 "
" 0149458949 "
#supportbussinessMelayu #student #dessertsedap #cheesekutmeleleh #cheesekutpadu #hantuchessekut #dijaminhalal #brocuba #thrustseller #DIGITALENTERPRISE #hub5122
Haa tu yg belah kiri tu customer kami.. dy dh beli kat kami.. murah ja.. harga 3 ringgit ja.. sedap Oo.. rugi wey xtempah.. dy dh rasa.. hampa xkan tengok ja.. xnk oder ka? Mehh la oder kat kami ni.. xyah tunggu lagi.. kalau malas nk buat oder ja.. murah pown murah.. oder ja satg sampai.. xyah penat2 nk buat.. sedap pown sedap.. kompom puas hati Pm kami " 0164635457 " " 0149458949 " #supportbussinessMelayu  #student  #dessertsedap  #cheesekutmeleleh  #cheesekutpadu  #hantuchessekut  #dijaminhalal  #brocuba  #thrustseller  #DIGITALENTERPRISE  #hub5122 
PM kami dgn segera jika berminat...
" 0135816691 "
" 0164635457 "
#DIGITALENTERPRISE #hantuchessekut #hub5122 #buyers #thrustseller #student #supportbussinessMelayu
Hai Honey Glow Lovers๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sis nak buat contest free topup utk uollzzz semua๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
So utk yg nak topup tu comment "SAYA NAK๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜" ye
.
.
.
.
.
.
Free topup akan diberikan kepada comment yang paling banyak๐Ÿ˜Ž

#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #dpt52017 #general #trending #unik #letscantik #glowbeautytrending #gojeslady #gebugebas #cantikharihari #putihgebusuamiponsayang #supportsis #usahawanbaru
Order semakin banyak .demi tidak menghampa kan pelanggan kami tambah lagi ๐Ÿ˜
#pisangemas #pisangnangka
#pisangmuda #eusahawan
#hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #resepikehidupanku
Makan kerepek diwaktu petang sungguh menyelerakan prap prap๐Ÿ˜‚
#pisangemas #pisangnangka
#pisangmuda #eusahawan
#hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #resepikehidupanku
Kerepek pisang pedas resepi terbaru kami mari la order sebelum habis ๐Ÿ˜
#pisangemas #pisangnangka
#pisangmuda #eusahawan
#hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #resepikehidupanku
Kerepek pisang pedas siapa mahu boleh la tempah sekarang..
#pisangemas #pisangnangka
#pisangmuda #eusahawan
#hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #resepikehidupanku
Jangan dok usya lamaยฒ
mai order truih dekat kami
sementara stock masih dok ada

#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #dpt52017 #general #trending #unik #letscantik #glowbeautytrending #gojeslady #gebugebas #cantikharihari #putihgebusuamiponsayang #supportsis #usahawanbaru
๐Ÿ”ฅSABUN PEMUTIH HILANG DAKI YG HANGAT DI PASARAN..!๐Ÿ”ฅ
. .
Antara feedback pengguna2 Honey Glow
"Jangan stop jual sabun ni..puas hati sangat2..kulit sy makin cerah la sis" - Cik Athirah
.
"Anak akak jenis aktif,berpeluh..Alhamdulillah guna sabun ni xde daki2 melekat..budak2 suka guna sebab bau dia best," - Puan Ainโœจ
.
Sudah lebih 100,000 kotak LARIS di Malaysia dalam masa 3 Bulan ! Repeat order yg tinggi !
.
"APPROVAL BY KKM : NOT161203227K"
.
JOM CEK KAWASAN MANA PERLU DICERAHKAN DAN BERKERAK DAKI
.
๐Ÿ”ดCelah Peha & Ehem-ehem...
๐Ÿ”ดKetiak...
๐Ÿ”ดTengkuk...
๐Ÿ”ดTangan n kaki...dan Muka
.
Kami nak bagi offer super duper SPECIAL utk yg whatsapp SAHAJA..
.
HARGA KASIH SAYANG DARIPADA KAMI
+ FREE POSTAGE + FREEGIFT

#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #dpt52017 #general #trending #unik #letscantik #glowbeautytrending #gojeslady #gebugebas #cantikharihari #putihgebusuamiponsayang #supportsis #usahawanbaru
๐Ÿ”ฅSABUN PEMUTIH HILANG DAKI YG HANGAT DI PASARAN..!๐Ÿ”ฅ . . Antara feedback pengguna2 Honey Glow "Jangan stop jual sabun ni..puas hati sangat2..kulit sy makin cerah la sis" - Cik Athirah . "Anak akak jenis aktif,berpeluh..Alhamdulillah guna sabun ni xde daki2 melekat..budak2 suka guna sebab bau dia best," - Puan Ainโœจ . Sudah lebih 100,000 kotak LARIS di Malaysia dalam masa 3 Bulan ! Repeat order yg tinggi ! . "APPROVAL BY KKM : NOT161203227K" . JOM CEK KAWASAN MANA PERLU DICERAHKAN DAN BERKERAK DAKI . ๐Ÿ”ดCelah Peha & Ehem-ehem... ๐Ÿ”ดKetiak... ๐Ÿ”ดTengkuk... ๐Ÿ”ดTangan n kaki...dan Muka . Kami nak bagi offer super duper SPECIAL utk yg whatsapp SAHAJA.. . HARGA KASIH SAYANG DARIPADA KAMI + FREE POSTAGE + FREEGIFT #eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #dpt52017  #general  #trending  #unik  #letscantik  #glowbeautytrending  #gojeslady  #gebugebas  #cantikharihari  #putihgebusuamiponsayang  #supportsis  #usahawanbaru 
Ingin mencari baju , seluat atau kasut yang bergaya tapi murah?

Remaja sekarang amat suka dngan pakaian yang bergaya tetapi adakah semua yang bergaya itu mahal? Kami faham kepada golongan remaja yang selalu mencari benda yang murah dan sentiasa update pada page kami untuk nantikan khabar yang lebih lanjut

Korean womens fashion batman cartoon printed casual loose t shirt

Price RM 25.00
Size s-xxl

Sebarang urusan atau pertanyaan boleh whatsapp ke 0175418895

#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #pakaian #pakaianpria #seluarmurah #barangmurah #seluarstylo #seluarsukan#kasutmurah#bajustyle
Ingin mencari baju , seluat atau kasut yang bergaya tapi murah? Remaja sekarang amat suka dngan pakaian yang bergaya tetapi adakah semua yang bergaya itu mahal? Kami faham kepada golongan remaja yang selalu mencari benda yang murah dan sentiasa update pada page kami untuk nantikan khabar yang lebih lanjut Korean womens fashion batman cartoon printed casual loose t shirt Price RM 25.00 Size s-xxl Sebarang urusan atau pertanyaan boleh whatsapp ke 0175418895 #eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #meka5b2017  #pakaian  #pakaianpria  #seluarmurah  #barangmurah  #seluarstylo  #seluarsukan #kasutmurah #bajustyle 
Nie antara feedback customer kami yg beli serunding ayam n daging.. Tq @mfrdaus51 sngat2 smpai snggup buat video.. #eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Terima kasih..kalau sedap sila beli lagi.Siapa2 yg nk selitkan order boleh pm link ni http://serundingdmk5b.wasap.my/
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Serunding ayam dan daging
Sebekas rm6.Siapa2 yg nk selitkan order boleh pm link ni http://serundingdmk5b.wasap.my/
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Terima kasih..kalau sedap sila beli lagi.Siapa2 yg nk selitkan order boleh pm link ni http://serundingdmk5b.wasap.my/
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Tak tahu nak makan apa untuk dinner ni?cuba lahh jdikan serunding kami untuk dimakan bersama nasi.dijamin sedap dan sihat๐Ÿ˜‰. Siapa2 yg nk selitkan order boleh pm link ni http://serundingdmk5b.wasap.my/
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Feedback dari pelanggan setelah serunding kami di makan brsama roti.. Siapa2 yg nk selitkan order boleh pm link ni http://serundingdmk5b.wasap.my/
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Hasil eksperimen daripada kami.bosan dgan maggi kari yang biasa.so kami cuba campurkan dgan serunding ayam kami dan rasanya memang super!!!.boleh dm untuk tempahan
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
hai....
serunding ayam dan daging ready stok. Open order sehingga pukul 12 malam ni. Esok serunding2 akan dipost kpd pelanggan yg order. Siapa2 yg nk selitkan order boleh pm link ni http://serundingdmk5b.wasap.my/
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Selamat malam semua.
nak buat tempahan.. boleh whatsapp di no. Tertera ya๐Ÿ˜‰
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Kini serunding boleh di jadikan gantian kepada jem apabila makan dengan roti.. Kami ada jual serunding ayam dan daging.. Kalau nk order boleh pm kmi.. #eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5b2017 #serundingsedap #perniagaanmaju #serundingayam #serundingdaging #serunding #serundingmurah #serundinglaku #serundingonline
Selamat malam semua.ingat lotion kurus ingat zara zya 
#hub5122#eusahawan#hub5122kktmbp#meka5c2017
CLEAN AND CLEAR!!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐ŸŒž๐Ÿ˜
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #spamotor #meka5b2017 #pecintaduaroda #hargamurahgila
yeahhhh... Alhamdulillah rezeki kami.... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
anda bila lagi????
#eusahawan #hub5122  #hub5122kktmbp #meka5b2017 #spamotor #hargamurahgila #pecintaduaroda
cuci cuci cuci ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
dua motor hariniiii 
terbaikkkk๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #spamotor #hargamurahgila #pecintaduaroda #meka5b2017
Takut2 ada kesulitan untuk membeli kasut,
maklumlahh by postage kan
#menswears #kktmbp #kakiayamofficialshoes #hub5122 #eusahawan
Adaa lagi tak yang berminat dengan barang lama ni?
Greg
35-42 euro
Rm69 free postage
#baranglama#kktmbp #kakiayamofficialshoes #kakiayamofficialshoes 
#hub5122 #hub5122kktmbp #eusahawan