an online Instagram web viewer

#jellycandy medias

Photos

سلام سلام.پاستیل درست کردم عروسکی😊مناسب برای بچه ها و البته بزرگتراشون😁
#پاستیل_عالیه#jelly #dessert #gummicandy #jellycandy #
برای درست کردنش کافیه یک بسته ژله به رنگ دلخواه را با دو ق س شکر و یک لیوان آبجوش و یک ق س بادکا و دو ق س پر ژلاتین مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته خوب هم زده تا حل بشه و یکدست بشه در صورت دلخواه کمی هم وانيل می تونید اضافه کنید. بعد از حل شدن در قالب های سیلیکونی طرح دار که خیلی کم چرب کردید می ریزید سپس در يخچال گذاشته تا ببندد حدود یک ساعت.به همین راحتی😊فقط دقت کنید خیلی قالب را چرب نکنید.
سلام سلام.پاستیل درست کردم عروسکی😊مناسب برای بچه ها و البته بزرگتراشون😁 #پاستیل_عالیه #jelly  #dessert  #gummicandy  #jellycandy  # برای درست کردنش کافیه یک بسته ژله به رنگ دلخواه را با دو ق س شکر و یک لیوان آبجوش و یک ق س بادکا و دو ق س پر ژلاتین مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته خوب هم زده تا حل بشه و یکدست بشه در صورت دلخواه کمی هم وانيل می تونید اضافه کنید. بعد از حل شدن در قالب های سیلیکونی طرح دار که خیلی کم چرب کردید می ریزید سپس در يخچال گذاشته تا ببندد حدود یک ساعت.به همین راحتی😊فقط دقت کنید خیلی قالب را چرب نکنید.
Granberry's Jelly's candy so easy to make and so delicious💕
get the recipe in my digital magazine passion4baking The Magazine.
#holidayissue #digitalmagazine #jellycandy
今天被珊姊目擊到在買小熊軟糖。🐻🍬🍭
珊姊:妳是小孩子嗎?  我:對!我是小孩子😆😆😆
#小熊軟糖 #jellycandy  #水果熊軟糖 #jellybear
Fist time makan ni..sedap 😋
#jellycandy
Bikinnya jangan sering2 ya soalnya manis bangeeeet namanya juga permen.. Kalo anak2 sih doyan banget cuma harus di jatah sehari berapa biji kalo ga gitu bisa semenit langsung ludes.... Permen Jelly

Bahan:
1gelas belimbing gula
1gelas belimbing air
1bgks agar2 swall*w

Masak semua sambil diaduk2 hingga mendidih, dan mengental lengket tuang ke loyang 24×24 ratakan. Setelah dingin taburi atasnya gula halus sisakan bagian pinggirnya untuk perekat(jng diberi gula halus) gulung lalu potong2. Jemur sampai kering

Tips
Kalo digulung terus patah malah kayak ager, masukin panci lg aja, panasin di atas api hingga mencair mendidih lalu tuang di loyang. InsyaAllah berhasil.. #permenjelly #jellycandy #foods #candy #yummy #doyanbaking #bisabikin #berbagiresep #shareresep #resepmudah #resepyumny #resepenak #belajarbaking #cakedankue #resepcakedankue #yukbelajarmasak #homemade #madebyme
Bikinnya jangan sering2 ya soalnya manis bangeeeet namanya juga permen.. Kalo anak2 sih doyan banget cuma harus di jatah sehari berapa biji kalo ga gitu bisa semenit langsung ludes.... Permen Jelly Bahan: 1gelas belimbing gula 1gelas belimbing air 1bgks agar2 swall*w Masak semua sambil diaduk2 hingga mendidih, dan mengental lengket tuang ke loyang 24×24 ratakan. Setelah dingin taburi atasnya gula halus sisakan bagian pinggirnya untuk perekat(jng diberi gula halus) gulung lalu potong2. Jemur sampai kering Tips Kalo digulung terus patah malah kayak ager, masukin panci lg aja, panasin di atas api hingga mencair mendidih lalu tuang di loyang. InsyaAllah berhasil.. #permenjelly  #jellycandy  #foods  #candy  #yummy  #doyanbaking  #bisabikin  #berbagiresep  #shareresep  #resepmudah  #resepyumny  #resepenak  #belajarbaking  #cakedankue  #resepcakedankue  #yukbelajarmasak  #homemade  #madebyme 
Sir, may I have everything? 
Varianta românească: Domnu' puneț totu' la pachet. Mânc acas! Familie mare..😂
#jellybelly #jellycandy 
#quierotodo 🙊
#whentravelling 
#tobarcelonaplease
Bikinnya jangan sering2 ya soalnya manis bangeeeet namanya juga permen.. Kalo anak2 sih doyan banget cuma harus di jatah sehari berapa biji kalo ga gitu bisa semenit langsung ludes.... Permen Jelly

Bahan:
1gelas belimbing gula
1gelas belimbing air
1bgks agar2 swall*w

Masak semua sambil diaduk2 hingga mendidih, dan mengental lengket tuang ke loyang 24×24 ratakan. Setelah dingin taburi atasnya gula halus sisakan bagian pinggirnya untuk perekat(jng diberi gula halus) gulung lalu potong2. Jemur sampai kering

Tips
Kalo digulung terus patah malah kayak ager, masukin panci lg aja, panasin di atas api hingga mencair mendidih lalu tuang di loyang. InsyaAllah berhasil.. #permenjelly #jellycandy #foods #candy #yummy #doyanbaking #bisabikin #berbagiresep #shareresep #resepmudah #resepyumny #resepenak #belajarbaking #cakedankue #resepcakedankue #yukbelajarmasak #homemade #madebyme
Bikinnya jangan sering2 ya soalnya manis bangeeeet namanya juga permen.. Kalo anak2 sih doyan banget cuma harus di jatah sehari berapa biji kalo ga gitu bisa semenit langsung ludes.... Permen Jelly Bahan: 1gelas belimbing gula 1gelas belimbing air 1bgks agar2 swall*w Masak semua sambil diaduk2 hingga mendidih, dan mengental lengket tuang ke loyang 24×24 ratakan. Setelah dingin taburi atasnya gula halus sisakan bagian pinggirnya untuk perekat(jng diberi gula halus) gulung lalu potong2. Jemur sampai kering Tips Kalo digulung terus patah malah kayak ager, masukin panci lg aja, panasin di atas api hingga mencair mendidih lalu tuang di loyang. InsyaAllah berhasil.. #permenjelly  #jellycandy  #foods  #candy  #yummy  #doyanbaking  #bisabikin  #berbagiresep  #shareresep  #resepmudah  #resepyumny  #resepenak  #belajarbaking  #cakedankue  #resepcakedankue  #yukbelajarmasak  #homemade  #madebyme 
جعبه #سورپرایز #خوشمزه شامل #پاستیل #نوتلا #آبنبات #قلب و عصایی.
سفارش نرگس خانوم عزیز از کرج.
دلتون پر از مهربانی و کامتون شیرین.
جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس
@pastil_village
مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر
#پاستیل #دختر #شکلات #سورپرایز #عاشقانه #خواستگاری #ازدواج #کادو_خاص #هدیه #ولنتاین #آبنبات #هدیه_رویایی#تولد #هدیه_تولد
#pastil  #jellycandy  #jellysweet #jellygum  #gift_box #surprise #gift_box #birthday #luxury #lovely_surprise
جعبه #سورپرایز  #خوشمزه  شامل #پاستیل  #نوتلا  #آبنبات  #قلب  و عصایی. سفارش نرگس خانوم عزیز از کرج. دلتون پر از مهربانی و کامتون شیرین. جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس @pastil_village مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر #پاستیل  #دختر  #شکلات  #سورپرایز  #عاشقانه  #خواستگاری  #ازدواج  #کادو_خاص  #هدیه  #ولنتاین  #آبنبات  #هدیه_رویایی #تولد  #هدیه_تولد  #pastil  #jellycandy  #jellysweet  #jellygum  #gift_box  #surprise  #gift_box  #birthday  #luxury  #lovely_surprise 
جعبه سورپرایز خوشمزه شامل پاستیل نوتلا آبنبات قلب و عصایی.
سفارش نرگس خانوم عزیز از کرج.
دلتون پر از مهربانی و کامتون شیرین.
جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس
@pastil_village
مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر
#پاستیل #دختر #شکلات #سورپرایز #عاشقانه #خواستگاری #ازدواج #کادو_خاص #هدیه #ولنتاین #آبنبات #هدیه_رویایی#تولد #هدیه_تولد
#pastil  #jellycandy  #jellysweet #jellygum  #gift_box #surprise #gift_box #birthday #luxury #lovely_surprise
جعبه سورپرایز خوشمزه شامل پاستیل نوتلا آبنبات قلب و عصایی. سفارش نرگس خانوم عزیز از کرج. دلتون پر از مهربانی و کامتون شیرین. جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس @pastil_village مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر #پاستیل  #دختر  #شکلات  #سورپرایز  #عاشقانه  #خواستگاری  #ازدواج  #کادو_خاص  #هدیه  #ولنتاین  #آبنبات  #هدیه_رویایی #تولد  #هدیه_تولد  #pastil  #jellycandy  #jellysweet  #jellygum  #gift_box  #surprise  #gift_box  #birthday  #luxury  #lovely_surprise 
pampagana...
#journalcritique 
#jellycandy
#Repost @juicyjoes (@get_repost)
・・・
The time has come 💃💨😉 Tots from @nostalgia_eliquid_sa will be available from tomorrow 15/12/2017 make sure to come pop in to try yet a other amazing flavour created by the nostalgia crew😯 #tots #iceing #jellycandy #getyourvapeon #vapelife #vape #new #newjuicealert🚨  #vapes #vapesociety #vapelounge #capetownvapers #vapewild #vapetime #vapelove #amazing #amazingvape #epic #summer2017 #vapeyourfaceoff
#Repost  @juicyjoes (@get_repost) ・・・ The time has come 💃💨😉 Tots from @nostalgia_eliquid_sa will be available from tomorrow 15/12/2017 make sure to come pop in to try yet a other amazing flavour created by the nostalgia crew😯 #tots  #iceing  #jellycandy  #getyourvapeon  #vapelife  #vape  #new  #newjuicealert 🚨 #vapes  #vapesociety  #vapelounge  #capetownvapers  #vapewild  #vapetime  #vapelove  #amazing  #amazingvape  #epic  #summer2017  #vapeyourfaceoff 
The time has come 💃💨😉 Tots from @nostalgia_eliquid_sa will be available from tomorrow 15/12/2017 make sure to come pop in to try yet a other amazing flavour created by the nostalgia crew😯 #tots #iceing #jellycandy #getyourvapeon #vapelife #vape #new #newjuicealert🚨  #vapes #vapesociety #vapelounge #capetownvapers #vapewild #vapetime #vapelove #amazing #amazingvape #epic #summer2017 #vapeyourfaceoff
T E R C Y D U K 🍫🍫🍫
Pic.1 kiddos ini tercyduk saat keluar kelas dgn belepotan cokelat di mulut mereka 😁
Pic.2 "gk ada piring,kertas pun jadi,asal bisa makan cokelat yg endeus abis" kata mereka  @cokelatfountainsby "the best chocolate fountain in town" cokelat e arek Suroboyo,rek 😉
#kidsjamannow
#chocolate #chocolatefountain #cokelatfountainsby #cokelatfountainjombang #cokelatfountainmojokerto #cokelatfountainsidoarjo #cokelathalaldanenak #jombanghits #rainbowcake #marshmellow #jellycandy #cupcakecokelat #halalfoodies #ulangtahun  #specialmoment #kekinian #coklatulangtahun #bestcokelatfountainintown #coklatmadura #madurahits  #birthdaychocolate #salamsatucokelat #cokelateareksuroboyo
T E R C Y D U K 🍫🍫🍫 Pic.1 kiddos ini tercyduk saat keluar kelas dgn belepotan cokelat di mulut mereka 😁 Pic.2 "gk ada piring,kertas pun jadi,asal bisa makan cokelat yg endeus abis" kata mereka @cokelatfountainsby "the best chocolate fountain in town" cokelat e arek Suroboyo,rek 😉 #kidsjamannow  #chocolate  #chocolatefountain  #cokelatfountainsby  #cokelatfountainjombang  #cokelatfountainmojokerto  #cokelatfountainsidoarjo  #cokelathalaldanenak  #jombanghits  #rainbowcake  #marshmellow  #jellycandy  #cupcakecokelat  #halalfoodies  #ulangtahun  #specialmoment  #kekinian  #coklatulangtahun  #bestcokelatfountainintown  #coklatmadura  #madurahits  #birthdaychocolate  #salamsatucokelat  #cokelateareksuroboyo 
Cokelat ini masi lom ready dan masi belom cair sempurna,berhubung operator kami uda di tatap dgn pandangan anak² yg gk sabar,akir nya terjadilah foto ini,hahahaha...
setelah acara ini,bisa dipastikan anak yg berulang tahun akan jd perbincangan seru di antara teman² mereka,terbukti @cokelatfountainsby bisa menaikkan kadar kepopuleran anak anda di antara teman² nya,haseeggg 😍  @cokelatfountainsby "the best chocolate fountain in town" cokelat e arek Suroboyo,rek 😉
#chocolate #chocolatefountain #cokelatfountainsby #cokelatfountainjombang #cokelatfountainmojokerto #cokelatfountainsidoarjo #cokelathalaldanenak #jombanghits #rainbowcake #marshmellow #jellycandy #cupcakecokelat #halalfoodies #ulangtahun #wedding #specialmoment #kekinian #coklatulangtahun #bestcokelatfountainintown #coklatmadura #madurahits #weddingchocolate #weddingcokelat #birthdaychocolate #salamsatucokelat #cokelateareksuroboyo
Cokelat ini masi lom ready dan masi belom cair sempurna,berhubung operator kami uda di tatap dgn pandangan anak² yg gk sabar,akir nya terjadilah foto ini,hahahaha... setelah acara ini,bisa dipastikan anak yg berulang tahun akan jd perbincangan seru di antara teman² mereka,terbukti @cokelatfountainsby bisa menaikkan kadar kepopuleran anak anda di antara teman² nya,haseeggg 😍 @cokelatfountainsby "the best chocolate fountain in town" cokelat e arek Suroboyo,rek 😉 #chocolate  #chocolatefountain  #cokelatfountainsby  #cokelatfountainjombang  #cokelatfountainmojokerto  #cokelatfountainsidoarjo  #cokelathalaldanenak  #jombanghits  #rainbowcake  #marshmellow  #jellycandy  #cupcakecokelat  #halalfoodies  #ulangtahun  #wedding  #specialmoment  #kekinian  #coklatulangtahun  #bestcokelatfountainintown  #coklatmadura  #madurahits  #weddingchocolate  #weddingcokelat  #birthdaychocolate  #salamsatucokelat  #cokelateareksuroboyo 
Fist time makan ni..sedap 😋
#jellycandy
cuma mau tanya,ato mau ngrencana in moment special dgn sajian cokelat yg kekinian,boleh bgt 😊 
Langsung wapri di 085645031983 tuk dapet harga terbaik dr chocolatefountainsby "the best cokelat fountain in town" 😉

#chocolate
#chocolatefountain
#cokelatfountainsby
#cokelatfountainjombang
#cokelatfountainmojokerto
#cokelathalaldanenak
#cateringsby
#cateringjombang
#cateringmojokerto
#jombanghits
#rainbowcake
#marshmellow
#jellycandy
#cupcakecokelat
#cupcakejombang
#cupcakemojokerto
#halalfoodies
#ulangtahun
#wedding
#specialmoment
#kekinian
#coklatulangtahun
#bestcokelatfountainintown
#coklatmadura
#cupcakemadura
#madurahits
cuma mau tanya,ato mau ngrencana in moment special dgn sajian cokelat yg kekinian,boleh bgt 😊 Langsung wapri di 085645031983 tuk dapet harga terbaik dr chocolatefountainsby "the best cokelat fountain in town" 😉 #chocolate  #chocolatefountain  #cokelatfountainsby  #cokelatfountainjombang  #cokelatfountainmojokerto  #cokelathalaldanenak  #cateringsby  #cateringjombang  #cateringmojokerto  #jombanghits  #rainbowcake  #marshmellow  #jellycandy  #cupcakecokelat  #cupcakejombang  #cupcakemojokerto  #halalfoodies  #ulangtahun  #wedding  #specialmoment  #kekinian  #coklatulangtahun  #bestcokelatfountainintown  #coklatmadura  #cupcakemadura  #madurahits 
I did nothing today and still got paid✨🤔👍👍 #yellow #lego #gummy #gummylover #tabledecor #decoration #foodie #microsoft  #windows #legogummies #worktime #instadesign #designer #candies #jellycandy 👉photo by 🍑
یه دسته گل خوشمزه ساخته شده با پاستیل شاتوت و گل سرخ.
سفارش آقا محمد عزیز از تهران
نوش جان. زندگیتون سرشار از عشق و محبت.
ارسال رایگان به سراسر کشور
جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس
@pastil_village
مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر
#پاستیل #دختر #شکلات #سورپرایز #عاشقانه #خواستگاری #ازدواج #کادو_خاص #هدیه #ولنتاین #گل #دسته_گل #تولد #هدیه_تولد
#pastil  #jellycandy  #jellysweet #jellygum  #gift_box #surprise #gift_box #birthday
یه دسته گل خوشمزه ساخته شده با پاستیل شاتوت و گل سرخ. سفارش آقا محمد عزیز از تهران نوش جان. زندگیتون سرشار از عشق و محبت. ارسال رایگان به سراسر کشور جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس @pastil_village مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر #پاستیل  #دختر  #شکلات  #سورپرایز  #عاشقانه  #خواستگاری  #ازدواج  #کادو_خاص  #هدیه  #ولنتاین  #گل  #دسته_گل  #تولد  #هدیه_تولد  #pastil  #jellycandy  #jellysweet  #jellygum  #gift_box  #surprise  #gift_box  #birthday 
یه دسته گل خوشمزه ساخته شده با پاستیل شاتوت و گل سرخ.
سفارش آقا محمد عزیز از تهران
ارسال رایگان به سراسر کشور
جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس
@pastil_village
مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر
#پاستیل #دختر #شکلات #سورپرایز #عاشقانه #خواستگاری #ازدواج #کادو_خاص #هدیه #ولنتاین #گل #دسته_گل #تولد #هدیه_تولد
#pastil  #jellycandy  #jellysweet #jellygum  #gift_box #surprise #gift_box #birthday
یه دسته گل خوشمزه ساخته شده با پاستیل شاتوت و گل سرخ. سفارش آقا محمد عزیز از تهران ارسال رایگان به سراسر کشور جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس @pastil_village مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر #پاستیل  #دختر  #شکلات  #سورپرایز  #عاشقانه  #خواستگاری  #ازدواج  #کادو_خاص  #هدیه  #ولنتاین  #گل  #دسته_گل  #تولد  #هدیه_تولد  #pastil  #jellycandy  #jellysweet  #jellygum  #gift_box  #surprise  #gift_box  #birthday 
Something colorful and sweet💕 thank you po! Every little thing must be well - appreciated. 😊 #jellycandy #jaac
Something colorful and sweet💕 thank you po! Every little thing must be well - appreciated. 😊 #jellycandy  #jaac 
🤶🏻🎅🏻🐶 #best #bosses #ever #santa #suprise #peak #saltynuts #chococubes #slime #sweet #jellycandy #nosugar #healthysnack #loveyouguys #❤️ @kofka01 @h.andrea.klaudia
یه پک #سورپرایز #بینظیر و کامل. شامل عروسک خرسی. #شکلات های #کیندر.کیت کت و تخم پرنده. آبنبات عصایی. پک #پاستیل ترش. پک پاستیل شاتوت. #نوتلا .قلب لاو و گل رز.
سفارش یه مشتری مهربون از تهران.
فاطمه خانوم عزیز نوش جان و عشقتون ماندگار.
ارسال رایگان به سراسر کشور
جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس
@pastil_village
مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر
#پاستیل #دختر #شکلات #سورپرایز #عاشقانه #کیتکت #ازدواج #کادو_خاص #هدیه #ولنتاین #تولد #هدیه_تولد
#pastil  #jellycandy  #jellysweet #jellygum  #gift_box #surprise #gift_box #birthday
یه پک #سورپرایز  #بینظیر  و کامل. شامل عروسک خرسی. #شکلات  های #کیندر .کیت کت و تخم پرنده. آبنبات عصایی. پک #پاستیل  ترش. پک پاستیل شاتوت. #نوتلا  .قلب لاو و گل رز. سفارش یه مشتری مهربون از تهران. فاطمه خانوم عزیز نوش جان و عشقتون ماندگار. ارسال رایگان به سراسر کشور جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس @pastil_village مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر #پاستیل  #دختر  #شکلات  #سورپرایز  #عاشقانه  #کیتکت  #ازدواج  #کادو_خاص  #هدیه  #ولنتاین  #تولد  #هدیه_تولد  #pastil  #jellycandy  #jellysweet  #jellygum  #gift_box  #surprise  #gift_box  #birthday 
یه پک #سورپرایز #بینظیر و کامل. شامل عروسک خرسی. #شکلات های #کیندر.کیت کت و تخم پرنده. آبنبات عصایی. پک #پاستیل ترش. پک پاستیل شاتوت. #نوتلا .قلب لاو و گل رز.
سفارش یه مشتری مهربون از تهران.
فاطمه خانوم عزیز نوش جان و عشقتون ماندگار.
ارسال رایگان به سراسر کشور
جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس
@pastil_village
مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر
#پاستیل #دختر #شکلات #سورپرایز #عاشقانه #کیتکت #ازدواج #کادو_خاص #هدیه #ولنتاین #تولد #هدیه_تولد
#pastil  #jellycandy  #jellysweet #jellygum  #gift_box #surprise #gift_box #birthday
یه پک #سورپرایز  #بینظیر  و کامل. شامل عروسک خرسی. #شکلات  های #کیندر .کیت کت و تخم پرنده. آبنبات عصایی. پک #پاستیل  ترش. پک پاستیل شاتوت. #نوتلا  .قلب لاو و گل رز. سفارش یه مشتری مهربون از تهران. فاطمه خانوم عزیز نوش جان و عشقتون ماندگار. ارسال رایگان به سراسر کشور جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس @pastil_village مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر #پاستیل  #دختر  #شکلات  #سورپرایز  #عاشقانه  #کیتکت  #ازدواج  #کادو_خاص  #هدیه  #ولنتاین  #تولد  #هدیه_تولد  #pastil  #jellycandy  #jellysweet  #jellygum  #gift_box  #surprise  #gift_box  #birthday 
🍬🍇🍓🍑🍒
.
.
.
.
.
.
.
.
#gondola #newzealand #travel #missing #jellycandy #candy #sweet #brazil
(#신짱아 🇰🇷)🌸
.
.
#푸우 곰돌이 푸우~
어디서나 나를 기쁘게하지~🎵.
#곰 처럼 
#겨울잠 자고싶다~🌛💤
.
.
#Winnie the #Pooh 
I want to sleep like a winter bear 🌛💤
Honey must be kept.🍯
.
.
#곰 (#Bear #熊 #クマ  #bjørn #Ours )
#꿀 🍯(#Honey #Honig #蜂蜜 #honning )
#군것질 #꿀단지
#Winniethepooh #poohbear
#젤리 #Jellycandy  #ゼリー  #果凍
#노랑 (#yellow #黄 #желтый )
.
.
I've taken photos🔆 내사진 🎥직찍
.
.
(#신짱아  🇰🇷)🌸 . . #푸우  곰돌이 푸우~ 어디서나 나를 기쁘게하지~🎵. #곰  처럼 #겨울잠  자고싶다~🌛💤 . . #Winnie  the #Pooh  I want to sleep like a winter bear 🌛💤 Honey must be kept.🍯 . . #곰  (#Bear  #熊  #クマ  #bjørn  #Ours  ) #꿀  🍯(#Honey  #Honig  #蜂蜜  #honning  ) #군것질  #꿀단지  #Winniethepooh  #poohbear  #젤리  #Jellycandy  #ゼリー  #果凍  #노랑  (#yellow  #黄  #желтый  ) . . I've taken photos🔆 내사진 🎥직찍 . .
✨Product Spotlight!✨
I picked up these jellies on a Sercy Adventure this year from Sophisca in Singapore. They are made to look like a Tawainese fruit box and would make a perfect stocking stuffer for anyone that appreciates cute (and edible!) sercies. Available in three flavors...check out the Sercy Shop!
🎄🍑🍈🍓🎄🍑🍈🍓🎄🍑🍈🍓🎄
#asercystory #sophisca #stockingstuffers #jellycandy #taiwanfruitbox #christmas #uniquegifts #peach #candy #sercyadventure #travel #gifts #givegoodgifts #stocking  #interestinggifts #giftideas #givealittlehappy
✨Product Spotlight!✨ I picked up these jellies on a Sercy Adventure this year from Sophisca in Singapore. They are made to look like a Tawainese fruit box and would make a perfect stocking stuffer for anyone that appreciates cute (and edible!) sercies. Available in three flavors...check out the Sercy Shop! 🎄🍑🍈🍓🎄🍑🍈🍓🎄🍑🍈🍓🎄 #asercystory  #sophisca  #stockingstuffers  #jellycandy  #taiwanfruitbox  #christmas  #uniquegifts  #peach  #candy  #sercyadventure  #travel  #gifts  #givegoodgifts  #stocking  #interestinggifts  #giftideas  #givealittlehappy 
So easy to make me happy with these #gummies #jellycandy #veggiecandy #katjes #makesmyday #bunnycandy
Ga cukup sebungkus...artifisial anggur pake banget...manis segernya kaya yg makan bwahahaha 😂😂😂😆😆😆
#nagih
#enak
#kebangetan
#kororo
#jellycandy
#sugarrush
#yummy
#cemilansiang
پاستیلهای شاتوت خوشمزه کنار هم جوری نشستند که نام کوثر رو رقم بزنن و راهی شهر کارون شدند.
کوثر خانوم عزیز نوش جان و شادیهاتون مستدام.
ارسال رایگان به سراسر کشور
جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس
@pastil_village
مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر
#پاستیل #دختر #شکلات #سورپرایز #عاشقانه #خواستگاری #ازدواج #کادو_خاص #هدیه #ولنتاین #گل #دسته_گل #تولد #هدیه_تولد
#pastil  #jellycandy  #jellysweet #jellygum  #gift_box #surprise #gift_box #birthday
پاستیلهای شاتوت خوشمزه کنار هم جوری نشستند که نام کوثر رو رقم بزنن و راهی شهر کارون شدند. کوثر خانوم عزیز نوش جان و شادیهاتون مستدام. ارسال رایگان به سراسر کشور جهت دیدن کارها و اطلاع از قیمتها به کانال ما در تلگرام به آدرس @pastil_village مراجعه کنید یا لینک بالای پیج رو لمس بفرمایید. با تشکر #پاستیل  #دختر  #شکلات  #سورپرایز  #عاشقانه  #خواستگاری  #ازدواج  #کادو_خاص  #هدیه  #ولنتاین  #گل  #دسته_گل  #تولد  #هدیه_تولد  #pastil  #jellycandy  #jellysweet  #jellygum  #gift_box  #surprise  #gift_box  #birthday