an online Instagram web viewer

#kktmbp medias

Photos

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชLupakan yg lain. .
.
Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชLupakan yg lain. . . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl ๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN..
.
โœ… Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
.
โœ… Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
.
โœ… Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
.
โœ… Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping
.
**Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum..
.
Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi boleh whatsapp / we chat
๐Ÿ“ฑWhatsap : +6016 4362 059
๐Ÿ“ฑwechat id : salestinggi_my
. #kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.. . โœ… Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat. . โœ… Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan. . โœ… Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat. . โœ… Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping . **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. . Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi boleh whatsapp / we chat ๐Ÿ“ฑWhatsap : +6016 4362 059 ๐Ÿ“ฑwechat id : salestinggi_my . #kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Sweet + simple๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bellezzalovers pakai basic square @bellezzasofia, code warna cornflower. Cantik kan.๐Ÿ˜Š
.
.siapa yang belum ada collection Basic square @bellezzasofia meh whatsapp sis. Korang mst takkan menyesal๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†.
.
๐Ÿ‘‰ 012-459 4001
๐Ÿ‘‰ 012-459 4001
.
. #AgenthebatBellezza#bellezzasofia#bellezzasofiapenang#bellezzalovers#bellezzaagent#penang#usm#bayanlepas#bayanbaru#usmstudent#politeknikbalikpulau#pbu#kktmbp#balikpulau#mrsmbp#politeknikpermatangpauh#uitmpermatangpauh#uitmbertam#politeknikkulim#batumaung#kmpp#unikl#uitm#uum
Sweet + simple๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bellezzalovers  pakai basic square @bellezzasofia, code warna cornflower. Cantik kan.๐Ÿ˜Š . .siapa yang belum ada collection Basic square @bellezzasofia meh whatsapp sis. Korang mst takkan menyesal๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†. . ๐Ÿ‘‰ 012-459 4001 ๐Ÿ‘‰ 012-459 4001 . . #AgenthebatBellezza #bellezzasofia #bellezzasofiapenang #bellezzalovers #bellezzaagent #penang #usm #bayanlepas #bayanbaru #usmstudent #politeknikbalikpulau #pbu #kktmbp #balikpulau #mrsmbp #politeknikpermatangpauh #uitmpermatangpauh #uitmbertam #politeknikkulim #batumaung #kmpp #unikl #uitm #uum 
OPEN ORDER!!
Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒŸ No. 1 di Malaysia โœ”
๐ŸŒŸ Berkesan SEAWAL 10 hari  naik.  1cm-5cm๐Ÿ˜
๐ŸŒŸ Terbukti SANGAT berkesan ๐Ÿ˜
๐ŸŒŸ Selamat untuk digunakan โœ”
๐ŸŒŸ 100HALAL Dan Bahan Alami๐Ÿ‘ ๐ŸƒServis COD untuk org tawal
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
OPEN ORDER!! Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒŸ No. 1 di Malaysia โœ” ๐ŸŒŸ Berkesan SEAWAL 10 hari naik. 1cm-5cm๐Ÿ˜ ๐ŸŒŸ Terbukti SANGAT berkesan ๐Ÿ˜ ๐ŸŒŸ Selamat untuk digunakan โœ” ๐ŸŒŸ 100HALAL Dan Bahan Alami๐Ÿ‘ ๐ŸƒServis COD untuk org tawal . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl ๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Tiada Masa untuk berlengah lagi!โฑ
Capai potensi anda untuk tampil lebih tinggi, jangan rugi kan cita-cita anda kerana ketinggian..
HI-CAL & ZINC solusinya.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Tiada Masa untuk berlengah lagi!โฑ Capai potensi anda untuk tampil lebih tinggi, jangan rugi kan cita-cita anda kerana ketinggian.. HI-CAL & ZINC solusinya. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl ๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
OPEN ORDER!!
Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒŸ No. 1 di Malaysia โœ”
๐ŸŒŸ Berkesan SEAWAL 10 hari  naik.  1cm-5cm๐Ÿ˜
๐ŸŒŸ Terbukti SANGAT berkesan ๐Ÿ˜
๐ŸŒŸ Selamat untuk digunakan โœ”
๐ŸŒŸ 100HALAL Dan Bahan Alami๐Ÿ‘ ๐ŸƒServis COD untuk org tawal
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
OPEN ORDER!! Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒŸ No. 1 di Malaysia โœ” ๐ŸŒŸ Berkesan SEAWAL 10 hari naik. 1cm-5cm๐Ÿ˜ ๐ŸŒŸ Terbukti SANGAT berkesan ๐Ÿ˜ ๐ŸŒŸ Selamat untuk digunakan โœ” ๐ŸŒŸ 100HALAL Dan Bahan Alami๐Ÿ‘ ๐ŸƒServis COD untuk org tawal . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl ๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Done Family Day Department Mould ๐Ÿ’•
.
.
#familyday #family #program #adikberadik #seniorjunior #kktmbp #mould #DAN #enjoy #sik #kedah
Soalannya : Apakah 4 digit terakhir no telefon admin yg kedua. .
Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yg paling tepat dan cepat. .
Untuk menyertai contest ini, anda dikehendaki ;-
.
1. LIKE POST INI
2. FOLLOW INSTAGRAM DAN FB  HIPSTER POMADE HIPSTER
3. TAG 2 ORANG RAKAN ANDA
4. KOMEN DONE DI POST INI.
.
Selamat mencuba...
.
#hipsterpomade #dayaeusahawan2017 #wiradigital #jorawan #hub5122kktmbp 
#kktmbp #eusahawanmuda #eusahawankktmbp #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #viral #kedaiig #kedaiigmurah #digitalenterprise #jualmurahterritory  #malaysia  #hpcodpenang #hpcodbalikpulau  #originalsahaja #nocopy #nofake #halalantoyyiban
Soalannya : Apakah 4 digit terakhir no telefon admin yg kedua. . Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yg paling tepat dan cepat. . Untuk menyertai contest ini, anda dikehendaki ;- . 1. LIKE POST INI 2. FOLLOW INSTAGRAM DAN FB HIPSTER POMADE HIPSTER 3. TAG 2 ORANG RAKAN ANDA 4. KOMEN DONE DI POST INI. . Selamat mencuba... . #hipsterpomade  #dayaeusahawan2017  #wiradigital  #jorawan  #hub5122kktmbp  #kktmbp  #eusahawanmuda  #eusahawankktmbp  #pomade  #pomademalaysia  #pomadelokal  #qualitypomade  #tempatanfest  #lokalbrand  #supportlocal  #viral  #kedaiig  #kedaiigmurah  #digitalenterprise  #jualmurahterritory  #malaysia  #hpcodpenang  #hpcodbalikpulau  #originalsahaja  #nocopy  #nofake  #halalantoyyiban 
PERADUAN TEKA DAN MENANG๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ hadiah misteri๐Ÿ˜Ž. Cara untuk menang amat laa mudah . Comment dibawah jawapan anda. Dan kmi akan memilih pemenang nye !!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Soalan๐Ÿ”œ HARI APAKAH KDAI KAMI TIDAK BEROPERASI??? .siapa cepat dia dapat๐ŸŽ๐ŸŽ. Tsyabarbershop#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #dgn5A2017 #general #trending #unik #barbershop #lookbetter #feelbetter #kktmbp #kktmbpdihatiku #kacakasal #barberkacak #barbermurah #makmarahjualmahal #barberkamibaek #tsyabarbershop #createyourhappy
PERADUAN TEKA DAN MENANG๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ hadiah misteri๐Ÿ˜Ž. Cara untuk menang amat laa mudah . Comment dibawah jawapan anda. Dan kmi akan memilih pemenang nye !!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Soalan๐Ÿ”œ HARI APAKAH KDAI KAMI TIDAK BEROPERASI??? .siapa cepat dia dapat๐ŸŽ๐ŸŽ. Tsyabarbershop#eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #dgn5A2017  #general  #trending  #unik  #barbershop  #lookbetter  #feelbetter  #kktmbp  #kktmbpdihatiku  #kacakasal  #barberkacak  #barbermurah  #makmarahjualmahal  #barberkamibaek  #tsyabarbershop  #createyourhappy 
Hai #bellezzalovers . Sapa cakap gaya simple xcantik๐Ÿ˜.. ni haa cuba tgk sis @imanabdulrahim ni simple je gayanya dgn basic square @bellezzasofia tetap nampak cantik tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. #AgenthebatBellezza#bellezzasofia#bellezzasofiapenang#bellezzalovers#bellezzaagent#penang#usm#bayanlepas#bayanbaru#usmstudent#politeknikbalikpulau#pbu#kktmbp#balikpulau#mrsmbp#politeknikpermatangpauh#uitmpermatangpauh#uitmbertam#politeknikkulim#batumaung#kmpp#unikl#uitm#uum
Hai #bellezzalovers  . Sapa cakap gaya simple xcantik๐Ÿ˜.. ni haa cuba tgk sis @imanabdulrahim ni simple je gayanya dgn basic square @bellezzasofia tetap nampak cantik tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #AgenthebatBellezza #bellezzasofia #bellezzasofiapenang #bellezzalovers #bellezzaagent #penang #usm #bayanlepas #bayanbaru #usmstudent #politeknikbalikpulau #pbu #kktmbp #balikpulau #mrsmbp #politeknikpermatangpauh #uitmpermatangpauh #uitmbertam #politeknikkulim #batumaung #kmpp #unikl #uitm #uum 
sempenaa musim hujan ni hamba nak payung lah review ni
jangann cakap hamba tak payung
#eusahawan #kktmbp #kakiayamofficialshoes #kasutlawa #hub5122 #hub5122kktmbp
Wahh..!! feedback customer kitew..!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ~Marinate๐ŸKambing Berapi๐Ÿ”ฅ
1kg~RM45 ~Marinate๐Ÿ“Ayam Berapi๐Ÿ”ฅ
Rm35/box
*Pilihan utk ayam berapi
5 slice(ayam peha xpa tulang)/1ekor(ayam potong 12) ~Ayam Kampung Berempah (Perapan Istimewa)
RM20=>1ekor-Potong 8-10 ~Sos Perap BBQ
RM30/1kg
RM15/500gm
*Sesuai perap kambing,daging,ayam,seefood...dll โŒBahan Pengawet
โœ…Muslim Produk
๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU
โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU
RM 2-RM 3 ikut kawasan
โ˜Ž Hubungi :
๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN
๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL
#MohonShare
#SupportMuslimProduk
#TanggungPuasHati
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #kktmbp #chickengrill #ayamperap #lambgrill #ayamkampung #makansampaikenyang #dinnerdate #dinnertime #lunch #sayajual #perapan_istimewa
Wahh..!! feedback customer kitew..!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ~Marinate๐ŸKambing Berapi๐Ÿ”ฅ 1kg~RM45 ~Marinate๐Ÿ“Ayam Berapi๐Ÿ”ฅ Rm35/box *Pilihan utk ayam berapi 5 slice(ayam peha xpa tulang)/1ekor(ayam potong 12) ~Ayam Kampung Berempah (Perapan Istimewa) RM20=>1ekor-Potong 8-10 ~Sos Perap BBQ RM30/1kg RM15/500gm *Sesuai perap kambing,daging,ayam,seefood...dll โŒBahan Pengawet โœ…Muslim Produk ๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU RM 2-RM 3 ikut kawasan โ˜Ž Hubungi : ๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN ๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL #MohonShare  #SupportMuslimProduk  #TanggungPuasHati  #eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #meka5a2017  #general  #trending  #unik  #kktmbp  #chickengrill  #ayamperap  #lambgrill  #ayamkampung  #makansampaikenyang  #dinnerdate  #dinnertime  #lunch  #sayajual  #perapan_istimewa 
Pikat hati mertua dengan Hipster Pomade.
.
Bau wangi, rambut tampil kemas; macam mana tak terpikat hati mertua ketika bertemu? Siapa yang taknak anaknya menikah dengan lelaki yang kemas dan sentiasa wangi kan? ๐Ÿ˜Š
.
Pilih dari beberapa jenis bau:
Apple
Vanilla
Mix berries
Caramel
.
Hanya RM29 sahaja untuk setiap jar! .
Whatsapp 01133611880โ€ฆ untuk membuat order anda sekarang!
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade โ€“ Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #dayaeusahawan2017 #wiradigital #jorawan #hub5122kktmbp 
#kktmbp #eusahawanmuda #eusahawankktmbp #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #viral #kedaiig #kedaiigmurah #digitalenterprise #jualmurahterritory  #malaysia  #hpcodpenang #hpcodbalikpulau  #originalsahaja #nocopy #nofake #halalantoyyiban
Pikat hati mertua dengan Hipster Pomade. . Bau wangi, rambut tampil kemas; macam mana tak terpikat hati mertua ketika bertemu? Siapa yang taknak anaknya menikah dengan lelaki yang kemas dan sentiasa wangi kan? ๐Ÿ˜Š . Pilih dari beberapa jenis bau: Apple Vanilla Mix berries Caramel . Hanya RM29 sahaja untuk setiap jar! . Whatsapp 01133611880โ€ฆ untuk membuat order anda sekarang! . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade โ€“ Just Be Yourself. . #hipsterpomade  #dayaeusahawan2017  #wiradigital  #jorawan  #hub5122kktmbp  #kktmbp  #eusahawanmuda  #eusahawankktmbp  #pomade  #pomademalaysia  #pomadelokal  #qualitypomade  #tempatanfest  #lokalbrand  #supportlocal  #viral  #kedaiig  #kedaiigmurah  #digitalenterprise  #jualmurahterritory  #malaysia  #hpcodpenang  #hpcodbalikpulau  #originalsahaja  #nocopy  #nofake  #halalantoyyiban 
Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 
3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. 
Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . 
Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM .

Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM . Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl ๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Asalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kami ada rezeki lebih sikit so kami nak buat contest. Pemenang bertuah layak mendapat sejumlah wang bernilai RM100.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow instagram HAH Bundle Store.
2. Tag sebanyak mana rakan anda.
3. Like dan comment "saya nak menang" di post HAH Bundle Store.

Anda mungkin pemenang bertuah yang kami cari.

#manamaudapat #rareitem #bundlebaik #sedekahamaljariah #bundlebaik #kasutelok #bajuelok #seluarelok #usahawanmuda #usahawanberjaya #hub5122 #kktmbp #stampingdie5abstampingdie5ab #digitalenterprise
Asalamualaikum dan selamat sejahtera. Kami ada rezeki lebih sikit so kami nak buat contest. Pemenang bertuah layak mendapat sejumlah wang bernilai RM100. Syarat-syarat penyertaan: 1. Follow instagram HAH Bundle Store. 2. Tag sebanyak mana rakan anda. 3. Like dan comment "saya nak menang" di post HAH Bundle Store. Anda mungkin pemenang bertuah yang kami cari. #manamaudapat  #rareitem  #bundlebaik  #sedekahamaljariah  #bundlebaik  #kasutelok  #bajuelok  #seluarelok  #usahawanmuda  #usahawanberjaya  #hub5122  #kktmbp  #stampingdie5abstampingdie5ab  #digitalenterprise 
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
*Quality kain yang selesa dan lembut
*Selesa untuk dipakai
*Warna yang menarik
*Mudah untuk dibawa kemana mana saja
*Tidak panas bagi yang memakainya
Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah
Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm 
Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack
(01140772194) fiq
(0194167558) ai

#kktmbp #kolejkemahirantnggimara #eusahawanmuda #technenterprise #usawahanutaraselatan #usahawanberjaya
#telekungmurah #telekung #lycra #quality #softmaterial #anggun #jelita #ayu #muslimah #telekungmuslimah #trendterkini #warnaplilihanramai #jualmahalkenamarah #telekungexclusive #auratterpelihara #keselesaan #dpt5b #stampingdie #toolanddie #lastsem
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Quality kain yang selesa dan lembut *Selesa untuk dipakai *Warna yang menarik *Mudah untuk dibawa kemana mana saja *Tidak panas bagi yang memakainya Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack (01140772194) fiq (0194167558) ai #kktmbp  #kolejkemahirantnggimara  #eusahawanmuda  #technenterprise  #usawahanutaraselatan  #usahawanberjaya  #telekungmurah  #telekung  #lycra  #quality  #softmaterial  #anggun  #jelita  #ayu  #muslimah  #telekungmuslimah  #trendterkini  #warnaplilihanramai  #jualmahalkenamarah  #telekungexclusive  #auratterpelihara  #keselesaan  #dpt5b  #stampingdie  #toolanddie  #lastsem 
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
*Quality kain yang selesa dan lembut
*Selesa untuk dipakai
*Warna yang menarik
*Mudah untuk dibawa kemana mana saja
*Tidak panas bagi yang memakainya
Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah
Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm 
Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack
(01140772194) fiq
(0194167558) ai

#kktmbp #kolejkemahirantnggimara #eusahawanmuda #technenterprise #usawahanutaraselatan #usahawanberjaya
#telekungmurah #telekung #lycra #quality #softmaterial #anggun #jelita #ayu #muslimah #telekungmuslimah #trendterkini #warnaplilihanramai #jualmahalkenamarah #telekungexclusive #auratterpelihara #keselesaan #dpt5b #stampingdie #toolanddie #lastsem
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Quality kain yang selesa dan lembut *Selesa untuk dipakai *Warna yang menarik *Mudah untuk dibawa kemana mana saja *Tidak panas bagi yang memakainya Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack (01140772194) fiq (0194167558) ai #kktmbp  #kolejkemahirantnggimara  #eusahawanmuda  #technenterprise  #usawahanutaraselatan  #usahawanberjaya  #telekungmurah  #telekung  #lycra  #quality  #softmaterial  #anggun  #jelita  #ayu  #muslimah  #telekungmuslimah  #trendterkini  #warnaplilihanramai  #jualmahalkenamarah  #telekungexclusive  #auratterpelihara  #keselesaan  #dpt5b  #stampingdie  #toolanddie  #lastsem 
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
*Quality kain yang selesa dan lembut
*Selesa untuk dipakai
*Warna yang menarik
*Mudah untuk dibawa kemana mana saja
*Tidak panas bagi yang memakainya
Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah
Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm 
Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack
(01140772194) fiq
(0194167558) ai

#kktmbp #kolejkemahirantnggimara #eusahawanmuda #technenterprise #usawahanutaraselatan #usahawanberjaya
#telekungmurah #telekung #lycra #quality #softmaterial #anggun #jelita #ayu #muslimah #telekungmuslimah #trendterkini #warnaplilihanramai #jualmahalkenamarah #telekungexclusive #auratterpelihara #keselesaan #dpt5b #stampingdie #toolanddie #lastsem
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Quality kain yang selesa dan lembut *Selesa untuk dipakai *Warna yang menarik *Mudah untuk dibawa kemana mana saja *Tidak panas bagi yang memakainya Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack (01140772194) fiq (0194167558) ai #kktmbp  #kolejkemahirantnggimara  #eusahawanmuda  #technenterprise  #usawahanutaraselatan  #usahawanberjaya  #telekungmurah  #telekung  #lycra  #quality  #softmaterial  #anggun  #jelita  #ayu  #muslimah  #telekungmuslimah  #trendterkini  #warnaplilihanramai  #jualmahalkenamarah  #telekungexclusive  #auratterpelihara  #keselesaan  #dpt5b  #stampingdie  #toolanddie  #lastsem 
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
*Quality kain yang selesa dan lembut
*Selesa untuk dipakai
*Warna yang menarik
*Mudah untuk dibawa kemana mana saja
*Tidak panas bagi yang memakainya
Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah
Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm 
Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack
(01140772194) fiq
(0194167558) ai

#kktmbp #kolejkemahirantnggimara #eusahawanmuda #technenterprise #usawahanutaraselatan #usahawanberjaya
#telekungmurah #telekung #lycra #quality #softmaterial #anggun #jelita #ayu #muslimah #telekungmuslimah #trendterkini #warnaplilihanramai #jualmahalkenamarah #telekungexclusive #auratterpelihara #keselesaan
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Quality kain yang selesa dan lembut *Selesa untuk dipakai *Warna yang menarik *Mudah untuk dibawa kemana mana saja *Tidak panas bagi yang memakainya Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack (01140772194) fiq (0194167558) ai #kktmbp  #kolejkemahirantnggimara  #eusahawanmuda  #technenterprise  #usawahanutaraselatan  #usahawanberjaya  #telekungmurah  #telekung  #lycra  #quality  #softmaterial  #anggun  #jelita  #ayu  #muslimah  #telekungmuslimah  #trendterkini  #warnaplilihanramai  #jualmahalkenamarah  #telekungexclusive  #auratterpelihara  #keselesaan 
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
*Quality kain yang selesa dan lembut
*Selesa untuk dipakai
*Warna yang menarik
*Mudah untuk dibawa kemana mana saja
*Tidak panas bagi yang memakainya
Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah
Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm 
Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack
(01140772194) fiq
(0194167558) ai

#kktmbp #kolejkemahirantnggimara #eusahawanmuda #technenterprise #usawahanutaraselatan #usahawanberjaya
#telekungmurah #telekung #lycra #quality #softmaterial #anggun #jelita #ayu #muslimah #telekungmuslimah #trendterkini #warnaplilihanramai #jualmahalkenamarah #telekungexclusive #auratterpelihara #keselesaan
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Quality kain yang selesa dan lembut *Selesa untuk dipakai *Warna yang menarik *Mudah untuk dibawa kemana mana saja *Tidak panas bagi yang memakainya Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack (01140772194) fiq (0194167558) ai #kktmbp  #kolejkemahirantnggimara  #eusahawanmuda  #technenterprise  #usawahanutaraselatan  #usahawanberjaya  #telekungmurah  #telekung  #lycra  #quality  #softmaterial  #anggun  #jelita  #ayu  #muslimah  #telekungmuslimah  #trendterkini  #warnaplilihanramai  #jualmahalkenamarah  #telekungexclusive  #auratterpelihara  #keselesaan 
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
*Quality kain yang selesa dan lembut
*Selesa untuk dipakai
*Warna yang menarik
*Mudah untuk dibawa kemana mana saja
*Tidak panas bagi yang memakainya
Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah
Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm 
Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack
(01140772194) fiq
(0194167558) ai

#kktmbp #kolejkemahirantnggimara #eusahawanmuda #technenterprise #usawahanutaraselatan #usahawanberjaya
#telekungmurah #telekung #lycra #quality #softmaterial #anggun #jelita #ayu #muslimah #telekungmuslimah #trendterkini #warnaplilihanramai #jualmahalkenamarah #telekungexclusive #auratterpelihara #keselesaan
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Quality kain yang selesa dan lembut *Selesa untuk dipakai *Warna yang menarik *Mudah untuk dibawa kemana mana saja *Tidak panas bagi yang memakainya Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack (01140772194) fiq (0194167558) ai #kktmbp  #kolejkemahirantnggimara  #eusahawanmuda  #technenterprise  #usawahanutaraselatan  #usahawanberjaya  #telekungmurah  #telekung  #lycra  #quality  #softmaterial  #anggun  #jelita  #ayu  #muslimah  #telekungmuslimah  #trendterkini  #warnaplilihanramai  #jualmahalkenamarah  #telekungexclusive  #auratterpelihara  #keselesaan 
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
*Quality kain yang selesa dan lembut
*Selesa untuk dipakai
*Warna yang menarik
*Mudah untuk dibawa kemana mana saja
*Tidak panas bagi yang memakainya
Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah
Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm 
Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack
(01140772194) fiq
(0194167558) ai

#kktmbp #kolejkemahirantnggimara #eusahawanmuda #technenterprise #usawahanutaraselatan #usahawanberjaya
#telekungmurah #telekung #lycra #quality #softmaterial #anggun #jelita #ayu #muslimah #telekungmuslimah #trendterkini #warnaplilihanramai #jualmahalkenamarah #telekungexclusive #auratterpelihara #keselesaan
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Quality kain yang selesa dan lembut *Selesa untuk dipakai *Warna yang menarik *Mudah untuk dibawa kemana mana saja *Tidak panas bagi yang memakainya Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack (01140772194) fiq (0194167558) ai #kktmbp  #kolejkemahirantnggimara  #eusahawanmuda  #technenterprise  #usawahanutaraselatan  #usahawanberjaya  #telekungmurah  #telekung  #lycra  #quality  #softmaterial  #anggun  #jelita  #ayu  #muslimah  #telekungmuslimah  #trendterkini  #warnaplilihanramai  #jualmahalkenamarah  #telekungexclusive  #auratterpelihara  #keselesaan 
Asalamualaikum semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Apa khabar???
Sihat ke??? Okay pada hari sis nak buat contest untuk pelangan-pelanggan dan followers-followers sis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Sis nak bagi percuma ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Sehelai telekung lycra kami 
Cara2 untuk menang mudah sahaja,๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hanya komen 'NAK' pada post ni
Dan siapa komen di tengah2 antara yang komen itu.
Pemenang akan di berikan telekung secera percuma๐Ÿ’ž

Contest akan berakhir pada tepat jam 12am 11/11/2017

Selamat mencuba๐Ÿ’ž (warna telekung ditentukan oleh sis sendiri)
#dayaeusahawan2017 #wiradigital #jorawan #hub5122kktmbp 
#kktmbp #mdec #eusahawan #eusahawanmuda #eusahawankktmbp #qualitypoduct #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #viral #kedaiig #kedaiigmurah #digitalenterprise #jualmahalmakmarah #jualmurahterritory #codpenang #codbalikpulau #originalsahaja #nocopy #nofake #halalantoyyiban #Aumm
Asalamualaikum semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Apa khabar??? Sihat ke??? Okay pada hari sis nak buat contest untuk pelangan-pelanggan dan followers-followers sis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Sis nak bagi percuma ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sehelai telekung lycra kami Cara2 untuk menang mudah sahaja,๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hanya komen 'NAK' pada post ni Dan siapa komen di tengah2 antara yang komen itu. Pemenang akan di berikan telekung secera percuma๐Ÿ’ž Contest akan berakhir pada tepat jam 12am 11/11/2017 Selamat mencuba๐Ÿ’ž (warna telekung ditentukan oleh sis sendiri) #dayaeusahawan2017  #wiradigital  #jorawan  #hub5122kktmbp  #kktmbp  #mdec  #eusahawan  #eusahawanmuda  #eusahawankktmbp  #qualitypoduct  #justbeyourself  #tempatanfest  #lokalbrand  #supportlocal  #viral  #kedaiig  #kedaiigmurah  #digitalenterprise  #jualmahalmakmarah  #jualmurahterritory  #codpenang  #codbalikpulau  #originalsahaja  #nocopy  #nofake  #halalantoyyiban  #Aumm 
Masquerade Party โค
Tapi tak pakai mask pon . ๐Ÿ˜‚
Bukan selalu sis kena makeup . Thanks kepada yg makeup sis . Okay laa tu dari takdak ๐Ÿ˜‚

#MASQUERADEPARTY
#DINNERLASTSEM
#KKTMBP
Masquerade Party โค Tapi tak pakai mask pon . ๐Ÿ˜‚ Bukan selalu sis kena makeup . Thanks kepada yg makeup sis . Okay laa tu dari takdak ๐Ÿ˜‚ #MASQUERADEPARTY  #DINNERLASTSEM  #KKTMBP 
dinner pd๐Ÿ–๐Ÿ—
#kktmbp
#sem1
Masih menantikan sneakers baharu dari suppliers kami
Harap pelangan bersabar dan bertenang 
kami akan update kalau barang dah sampaii,readyy2 lahh yerr
#kakiayamofficialshoes #menswear #kktmbp #hub5122kktmbp
Takut2 ada kesulitan untuk membeli kasut,
maklumlahh by postage kan
#menswears #kktmbp #kakiayamofficialshoes #hub5122 #eusahawan
Adaa lagi tak yang berminat dengan barang lama ni?
Greg
35-42 euro
Rm69 free postage
#baranglama#kktmbp #kakiayamofficialshoes #kakiayamofficialshoes 
#hub5122 #hub5122kktmbp #eusahawan
Feedback dari seketul pelanggan
Tq for supporting us
#hub5122 #hub5122kktmbp #kktmbp #kakiayamofficialshoes #eusahawan
Adidas tubular radial
Rm 120
Size 41-45
#kktmbp #kakiayamofficialshoes #hub5122 #hub5122kktmbp #eusahawan
๐Ÿ”ฅNMD MASTERMIND๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ“ŒReadyStock!!
๐Ÿ“ŒPromo Price :RM90
๐Ÿ“ŒSaiz : 36-44
๐Ÿ“ŒBayar Harini Esok Post๐Ÿšš
๐Ÿ“ŒPosting kami tanggung๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ŒBerminat ? cepat2 PM kami sbb stok terhad๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ“ŒMalas save no ?
๐Ÿ“ŒClick link on bio to order ๐Ÿ˜‹

_____________________________

#entrepreneur #jorawan #eusahawankktmbp #kktmbp #eusahawanmuda #mdec #hub5122 #hub5122kktmbp #instagood #instashop #kasutmurah #sneakers #murah #cantik #promo #onlineshopping #trusted #copyori #smart #black #beauty #style #love #adidas #merecik #stylo #nike #ultraboost #bangkitbersama #youcanduit
____________________________
๐Ÿ”ฅNMD MASTERMIND๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ“ŒReadyStock!! ๐Ÿ“ŒPromo Price :RM90 ๐Ÿ“ŒSaiz : 36-44 ๐Ÿ“ŒBayar Harini Esok Post๐Ÿšš ๐Ÿ“ŒPosting kami tanggung๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ŒBerminat ? cepat2 PM kami sbb stok terhad๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ“ŒMalas save no ? ๐Ÿ“ŒClick link on bio to order ๐Ÿ˜‹ _____________________________ #entrepreneur  #jorawan  #eusahawankktmbp  #kktmbp  #eusahawanmuda  #mdec  #hub5122  #hub5122kktmbp  #instagood  #instashop  #kasutmurah  #sneakers  #murah  #cantik  #promo  #onlineshopping  #trusted  #copyori  #smart  #black  #beauty  #style  #love  #adidas  #merecik  #stylo  #nike  #ultraboost  #bangkitbersama  #youcanduit  ____________________________
Kenangan company alpha.  Tapi company lain pon ada mnyibuk. 
#kembtn #pantaipasirpanjang #kktmbp
โ˜…HEIGHT CALCIUM & ZINCโ˜… 
FREE POSTAGE !! DIJAMIN 100ORIGINAL.
FAST DELIVERY !! SAYA JUAL MURAH !! For order : .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
โ˜…HEIGHT CALCIUM & ZINCโ˜… FREE POSTAGE !! DIJAMIN 100ORIGINAL. FAST DELIVERY !! SAYA JUAL MURAH !! For order : . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Rendah? 
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. 
Nak tau harga? jom pm ๐Ÿ˜Š.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.#kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm ๐Ÿ˜Š. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .#kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Rendah? 
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. 
Nak tau harga? jom pm ๐Ÿ˜Š.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.#kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm ๐Ÿ˜Š. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .#kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 
3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. 
Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . 
Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM .

Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? .
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM . Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Rendah? 
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. 
Nak tau harga? jom pm ๐Ÿ˜Š.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.#kktmbp #vsc #vscogram #vscocamgram #vscocamera #vscogood #vscogallery #vscophoto #vscoportrait #vscoedit #vscofilter #vscomalay #vscoinsta #vscoinstagram #insta #instagram #instamalay #instafamous #instagallery #instaphoto #instaboy #2k17 #vscogrid #vscorussia #instamemories #vscoph #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm ๐Ÿ˜Š. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜ ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikurus_my FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .#kktmbp  #vsc  #vscogram  #vscocamgram  #vscocamera  #vscogood  #vscogallery  #vscophoto  #vscoportrait  #vscoedit  #vscofilter  #vscomalay  #vscoinsta  #vscoinstagram  #insta  #instagram  #instamalay  #instafamous  #instagallery  #instaphoto  #instaboy  #2k17  #vscogrid  #vscorussia  #instamemories  #vscoph  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
*Quality kain yang selesa dan lembut
*Selesa untuk dipakai
*Warna yang menarik
*Mudah untuk dibawa kemana mana saja
*Tidak panas bagi yang memakainya
Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah
Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm 
Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack
(01140772194) fiq
(0194167558) ai

#kktmbp #kolejkemahirantnggimara #eusahawanmuda #technenterprise #usawahanutaraselatan #usahawanberjaya
#telekungmurah #telekung #lycra #quality #softmaterial #anggun #jelita #ayu #muslimah #telekungmuslimah #trendterkini #warnaplilihanramai #jualmahalkenamarah #telekungexclusive #auratterpelihara #keselesaan #dpt5b #stampingdie #toolanddie #lastsem
Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promosi!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Telekung lycra ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Quality kain yang selesa dan lembut *Selesa untuk dipakai *Warna yang menarik *Mudah untuk dibawa kemana mana saja *Tidak panas bagi yang memakainya Mari!!! mari!! mari!! dapat kan dengan harga yang murah Hanya Rm45 (sehelai)๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Boleh Dm Atau hubungi / whatsapp kami ๐Ÿ˜˜ Kami akan layan anda secepat mungkin (0174033415) zack (01140772194) fiq (0194167558) ai #kktmbp  #kolejkemahirantnggimara  #eusahawanmuda  #technenterprise  #usawahanutaraselatan  #usahawanberjaya  #telekungmurah  #telekung  #lycra  #quality  #softmaterial  #anggun  #jelita  #ayu  #muslimah  #telekungmuslimah  #trendterkini  #warnaplilihanramai  #jualmahalkenamarah  #telekungexclusive  #auratterpelihara  #keselesaan  #dpt5b  #stampingdie  #toolanddie  #lastsem 
PERHHH..!! KELAZATAN DRI SOS PERAP..!! Menyerap masuk ke dalam AYAM..!! Sungguh Meyelerakan..!! โŒBahan Pengawet
โœ…Muslim Produk
๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU
โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU
RM 2-RM 3 ikut kawasan
โ˜Ž Hubungi :
๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN
๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL
#MohonShare
#SupportMuslimProduk
#TanggungPuasHati
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #kktmbp #chickengrill #ayamperap #lambgrill #ayamkampung #makansampaikenyang #dinnerdate #dinnertime #lunch #sayajual #perapan_istimewa
PERHHH..!! KELAZATAN DRI SOS PERAP..!! Menyerap masuk ke dalam AYAM..!! Sungguh Meyelerakan..!! โŒBahan Pengawet โœ…Muslim Produk ๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU RM 2-RM 3 ikut kawasan โ˜Ž Hubungi : ๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN ๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL #MohonShare  #SupportMuslimProduk  #TanggungPuasHati  #eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #meka5a2017  #general  #trending  #unik  #kktmbp  #chickengrill  #ayamperap  #lambgrill  #ayamkampung  #makansampaikenyang  #dinnerdate  #dinnertime  #lunch  #sayajual  #perapan_istimewa 
PERHHH..!! KELAZATAN DRI SOS PERAP..!! Menyerap masuk ke dalam AYAM..!! Sungguh Meyelerakan..!! โŒBahan Pengawet
โœ…Muslim Produk
๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU
โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU
RM 2-RM 3 ikut kawasan
โ˜Ž Hubungi :
๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN
๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL
#MohonShare
#SupportMuslimProduk
#TanggungPuasHati
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #kktmbp #chickengrill #ayamperap #lambgrill #ayamkampung #makansampaikenyang #dinnerdate #dinnertime #lunch #sayajual #perapan_istimewa
PERHHH..!! KELAZATAN DRI SOS PERAP..!! Menyerap masuk ke dalam AYAM..!! Sungguh Meyelerakan..!! โŒBahan Pengawet โœ…Muslim Produk ๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU RM 2-RM 3 ikut kawasan โ˜Ž Hubungi : ๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN ๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL #MohonShare  #SupportMuslimProduk  #TanggungPuasHati  #eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #meka5a2017  #general  #trending  #unik  #kktmbp  #chickengrill  #ayamperap  #lambgrill  #ayamkampung  #makansampaikenyang  #dinnerdate  #dinnertime  #lunch  #sayajual  #perapan_istimewa 
Haa cantik kan๐Ÿ˜†. Nampak berseri ja๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
#bellezzalovers pakai basic square @bellezzasofia warna mustard. .
Sapa suka warna ni?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
.
Jangan segan2 whatsapp sis..Ada lagi tau stok warna ni๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ท@bellezzasofiaagent
.
#AgenthebatBellezza#bellezzasofia#bellezzasofiapenang#bellezzalovers#bellezzaagent#penang#usm#bayanlepas#bayanbaru#usmstudent#politeknikbalikpulau#pbu#kktmbp#balikpulau#mrsmbp#politeknikpermatangpauh#uitmpermatangpauh#uitmbertam#politeknikkulim#batumaung#kmpp#unikl#uitm#uum
Haa cantik kan๐Ÿ˜†. Nampak berseri ja๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . #bellezzalovers  pakai basic square @bellezzasofia warna mustard. . Sapa suka warna ni?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.. . Jangan segan2 whatsapp sis..Ada lagi tau stok warna ni๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ท@bellezzasofiaagent . #AgenthebatBellezza #bellezzasofia #bellezzasofiapenang #bellezzalovers #bellezzaagent #penang #usm #bayanlepas #bayanbaru #usmstudent #politeknikbalikpulau #pbu #kktmbp #balikpulau #mrsmbp #politeknikpermatangpauh #uitmpermatangpauh #uitmbertam #politeknikkulim #batumaung #kmpp #unikl #uitm #uum 
DIJAMIN ANDA PUAS HATI LABURKAN DUIT ANDA KEPADA KAMI ๐Ÿ‘๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ˜Ž #kktmbp #hub5122 #usahawanberjaya #cleanandclear
#eusahawan #hub5122kktmbp #meka5b2017 #pecintaduaroda #spamotor #hargamurahgila
Haaa apa lagi cepat follow!!! mana la tahuuu dapat cuci  motor percumaaa... ๐Ÿ‘
#hub5122 #kktmbp #cleanandclear #usahawanberjaya #usahawanmuda #MARA
#eusahawan #meka5b2017 #hub5122kktmbp #hargamurahgila #pecintaduaroda  #spamotor
Kami juga sering berkongsi tips ketika memandu dan membasuh motorsikal kesayangan anda di FACEBOOK PAGES kami... likes pleaseeee ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• #kktmbp  #usahawanonline #sem5 #marshazlinspamotor #eusahawan #meka5b2017 #hub5122 #hub5122kktmbp #pecintaduaroda #spamotor #hargamurahgila
~Marinate๐Ÿ“Ayam Berapi๐Ÿ”ฅ
Rm35/box
*Pilihan utk ayam berapi
5 slice(ayam peha xpa tulang)/1ekor(ayam potong 12) ~Ayam Kampung Berempah (Perapan Istimewa)
RM20=>1ekor-Potong 8-10 โŒBahan Pengawet
โœ…Muslim Produk
๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU
โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU
RM 2-RM 3 ikut kawasan
โ˜Ž Hubungi :
๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN
๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL
#MohonShare
#SupportMuslimProduk
#TanggungPuasHati
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #kktmbp #chickengrill #ayamperap #lambgrill #ayamkampung #makansampaikenyang #dinnerdate #dinnertime #lunch #sayajual #perapan_istimewa
~Marinate๐Ÿ“Ayam Berapi๐Ÿ”ฅ Rm35/box *Pilihan utk ayam berapi 5 slice(ayam peha xpa tulang)/1ekor(ayam potong 12) ~Ayam Kampung Berempah (Perapan Istimewa) RM20=>1ekor-Potong 8-10 โŒBahan Pengawet โœ…Muslim Produk ๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU RM 2-RM 3 ikut kawasan โ˜Ž Hubungi : ๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN ๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL #MohonShare  #SupportMuslimProduk  #TanggungPuasHati  #eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #meka5a2017  #general  #trending  #unik  #kktmbp  #chickengrill  #ayamperap  #lambgrill  #ayamkampung  #makansampaikenyang  #dinnerdate  #dinnertime  #lunch  #sayajual  #perapan_istimewa 
Mehhh order laju2..!! ~Sos Perap BBQ
RM30/1kg
RM15/500gm
*Sesuai perap kambing,daging,ayam,seefood...dll

SHELLOUT PON BOLEH๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โŒBahan Pengawet
โœ…Muslim Produk
๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU
โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU
RM 2-RM 3 ikut kawasan
โ˜Ž Hubungi :
๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN
๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL
#MohonShare
#SupportMuslimProduk
#TanggungPuasHati
#eusahawan #hub5122 #hub5122kktmbp #meka5a2017 #general #trending #unik #kktmbp #chickengrill #ayamperap #lambgrill #ayamkampung #makansampaikenyang #dinnerdate #dinnertime #lunch #sayajual #perapan_istimewa
Mehhh order laju2..!! ~Sos Perap BBQ RM30/1kg RM15/500gm *Sesuai perap kambing,daging,ayam,seefood...dll SHELLOUT PON BOLEH๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โŒBahan Pengawet โœ…Muslim Produk ๐Ÿš—๐Ÿ†“Delivery Area BALIK PULAU โ˜‘CAJ Delivery=>luar BALIK PULAU RM 2-RM 3 ikut kawasan โ˜Ž Hubungi : ๐Ÿ“ž019-7591004 SYEREEN ๐Ÿ“ž 011-16460107 AKMAL #MohonShare  #SupportMuslimProduk  #TanggungPuasHati  #eusahawan  #hub5122  #hub5122kktmbp  #meka5a2017  #general  #trending  #unik  #kktmbp  #chickengrill  #ayamperap  #lambgrill  #ayamkampung  #makansampaikenyang  #dinnerdate  #dinnertime  #lunch  #sayajual  #perapan_istimewa 
Gala Dinner DAYA eUsahawan 2017.. Glamour la sangat. Hehe

#jorawan #eusahawan #youcanduit #tb #dayaeusahawan2017 #wiradigital #kktmbp
eUsahawan Amanah Ikhtiar Malaysia Malaysia Book of Record.. 40 usahawan AIM dari Computer Lab KKTM Balik Pulau.. Siap! 
#jorawan #eusahawan #youcanduit #kktmbp #mara #mdec #eusahawandesa
Part 2

PWTC persidangan daya eusahawan 2017.  Sempat lagi nak review produk tuh.
.
JOM VIRAL !!! Cantik Cantik dengan DYXY 
Berminat meh wasap "Dyxy viral" ke http://www.wasap.my/601116275401

5 orang yg terawal komen akan dapat special price. Kita nak.kasi harga murah kaw kaw. Bertindak segera

video by:
@puteri_izzlyana @jubah_apparel
@_ciksya_

#hub5122kktmbp #proD5B #jorawan #kktmbp #eusahawanmuda #mdec #youcanduit #eusahawanmuda2017 #wiradigital #dayaeusahawan2017 #dayaeusahawan2017
#kktmbp
#eusahawan 
#eusahawankktmbp
Part 2 PWTC persidangan daya eusahawan 2017. Sempat lagi nak review produk tuh. . JOM VIRAL !!! Cantik Cantik dengan DYXY Berminat meh wasap "Dyxy viral" ke http://www.wasap.my/601116275401 5 orang yg terawal komen akan dapat special price. Kita nak.kasi harga murah kaw kaw. Bertindak segera video by: @puteri_izzlyana @jubah_apparel @_ciksya_ #hub5122kktmbp  #proD5B  #jorawan  #kktmbp  #eusahawanmuda  #mdec  #youcanduit  #eusahawanmuda2017  #wiradigital  #dayaeusahawan2017  #dayaeusahawan2017  #kktmbp  #eusahawan  #eusahawankktmbp 
Cantik bersama miracle serum ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
Makeup by @puteri_izzlyana .
.
#miracleserumdanielin #murahsaja #eusahawankktmbp #drp5bjulai2017 #kktmbp #eusahawanmuda #mdec #hub5122 #hub5122kktmbp #jorawan #Penang #tranding #youcandoit
Part 1

PWTC persidangan daya eusahawan 2017.  Sempat lagi nak review produk tuh.
.
JOM VIRAL !!! Cantik Cantik dengan DYXY 
Berminat meh wasap "Dyxy viral" ke http://www.wasap.my/601116275401

5 orang yg terawal komen akan dapat special price. Kita nak.kasi harga murah kaw kaw. Bertindak segera

video by:
@puteri_izzlyana @jubah_apparel
@_ciksya_

#hub5122kktmbp #proD5B #jorawan #kktmbp #eusahawanmuda #mdec #youcanduit #eusahawanmuda2017 #wiradigital #dayaeusahawan2017 #dayaeusahawan2017
#kktmbp
#eusahawan 
#eusahawankktmbp
Part 1 PWTC persidangan daya eusahawan 2017. Sempat lagi nak review produk tuh. . JOM VIRAL !!! Cantik Cantik dengan DYXY Berminat meh wasap "Dyxy viral" ke http://www.wasap.my/601116275401 5 orang yg terawal komen akan dapat special price. Kita nak.kasi harga murah kaw kaw. Bertindak segera video by: @puteri_izzlyana @jubah_apparel @_ciksya_ #hub5122kktmbp  #proD5B  #jorawan  #kktmbp  #eusahawanmuda  #mdec  #youcanduit  #eusahawanmuda2017  #wiradigital  #dayaeusahawan2017  #dayaeusahawan2017  #kktmbp  #eusahawan  #eusahawankktmbp